Life

Adriana Bahmuțeanu și-a făcut o nouă intervenție estetică: “Cred că nu e cazul să-mi ascund vârsta”

Adriana Bahmuțeanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. De ce a apelat fosta prezentatoare la ajutorul medicului estetician.
30.08.2023 | 21:29
Adriana Bahmuteanu sia facut o noua interventie estetica Cred ca nu e cazul sami ascund varsta
Ce operație estetică și-a făcut Adriana Bahmuțeanu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că și-a făcut o nouă intervenție estetică. Vedeta are 49 de ani și vrea să arate mai tânără. așa că merge regulat la estetician.

Adriana Bahmuțeanu, o nouă intervenție estetică. Ce și-a făcut de data aceasta

Fosta prezentatoare a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și face anumite schimbări de-a lungul timpului. Vedeta face totul cu măsură, așa cum a mers acum două luni pentru a-și face o blefaroplastie, care înseamnă corectarea pleoapelor căzute. Soțul ei, George Restivan, și-a făcut aceeași procedură.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, vedeta a apelat la o altă procedură, și anume minilifting. În urma acestei operații, fața se subțiază, iar ridurile se estompează. Mai mult, un alt efect este conturarea mandibulară.

Migdalarea ochilor și rejuvenarea vizibilă sunt alte efecte benefice ale procedurii făcute de Adriana Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare a împărtășit acest lucru și cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Procedura a durat doar o oră și a fost efectuată cu anestezie locală. Vedeta nu ascunde faptul că are diverse intervenții estetice pentru a arăta mai tânără.

“Vă vine sau nu să credeți, fotografia este făcută în urmă cu două ore, imediat după ce m-am ridicat de pe masa de operație! Sunt împreună cu doctorul (n.r. numele doctorului), un excelent profesionist de chirurgie plastică ce astăzi mi-a efectuat cu succes operația de minilifting facial, o intervenție ușoară, cu anestezie locală care te întinerește cu 10 ani!!!

ADVERTISEMENT

Aș fi o ipocrită să vă spun că am înghițit un bob de mazăre sau că mi-am dat cu nu știu ce creme și arăt mai tânără, m-am transformat în nevasta lui Batman!!!

Efectul se vede deja și cred că nu e cazul să-mi ascund nici vârsta, nici intervențiile estetice, fiindcă oricum adevărul iese la suprafață precum uleiul.

ADVERTISEMENT

Miniliftingul este o operație pe viață, cu efect ireversibil, care șterge anii de pe chip!!! Vă recomand cu încredere această procedură ce durează mai puțin de o oră!!!

Plecați acasă pe picioare și nu aveți efecte secundare!!!”, a spus Adriana Bahmuțeanu pe Facebook, în dreptul imaginii cu medicul estetician care i-a făcut procedura.

Ce operații estetice mai are Adriana Bahmuțeanu

Fosta prezentatoare TV a fost invitată, acum ceva timp, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că și-a făcut o operație la nivelul bustului, în urmă cu patru ani. Vedeta mai are și acid hialuronic în buze, dar a capsulat și a rămas așa.

ADVERTISEMENT