Sport

Iulian Cristea, scos de pe foaia de joc înainte de Rapid – Universitatea Craiova. Ce a pățit fundașul. Exclusiv

Iulian Cristea trebuia să fie pe foaia de joc pentru Rapid - Universitatea Craiova. Fostul fundaș de la FCSB și Gaz Metan Mediaș a fost scos însă de urgență
29.04.2024 | 20:34
Iulian Cristea scos de pe foaia de joc inainte de Rapid  Universitatea Craiova Ce a patit fundasul Exclusiv
Iulian Cristea, scos de pe foaia de joc înainte de Rapid - Universitatea Craiova. Ce a pățit fundașul. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a avut probleme înainte de Rapid – Universitatea Craiova. Fundașul central era pe foaia de joc, dar a fost scos de către staff-ul tehnic. Ce s-a întâmplat cu stoperul.

De ce a fost scos Iulian Cristea de pe foaia de joc înainte de Rapid – Universitatea Craiova

Bogdan Lobonț a surprins la partida din Giulești. Fostul internațional a trimis în primul „11” inclusiv un portar în vârstă de 17 ani. Pe foaia de joc a meciului cu Universitatea Craiova ar fi trebuit să se afle și Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate de ce fundașul în vârstă de 29 de ani a fost scos de pe foaia de joc chiar înaintea primului fluier dat de Ovidiu Hațegan. Stoperul a efecutat un RMN și a primit răspunsul la stadion. Ruptură musculară e diagnosticul lui Cristea, care vede din tribună partida Rapid – Universitatea Craiova.

Astfel, pentru partida cu oltenii, Bogdan Lobonț a mers pe cuplul clasic de fundași centrali, Cristi Săpunaru – Paul Iacob. La partida din Giulești, antrenorul Rapidului îi mai poate folosi pe acea poziție pe Dragoș Grigore sau pe Robert Bădescu, care se află pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT
foaia de joc cu Iulian Cristea
Iulian Cristea, pe foaia de joc înainte de Rapid – U Craiova
foaia de joc fără iulian cristea
Rapid, fără Iulian Cristea pe foaia de joc a meciului cu Universitatea Craiova

Dan Șucu și Gigi Becali, comparați de Cristea: „E mai multă liniște aici”

Venit din postura de jucător liber de contract după despărțirea de FCSB, Iulian Cristea credea că va fi titular de drept în echipa Rapidului. Nu s-a întâmplat așa și, în acest sezon, a evoluat în doar 13 partide.

(n.r. Dacă e mai ok acum, cu un patron precum Dan Şucu, care nu îl critică) Da, din punctul ăsta de vedere e mai multa linişte, aici fiecare îşi face treaba. Vă spun sincer că nici dincolo nu mai are treabă nimeni cu ce declară patronul şi sunt concentraţi şi ei pe ce au de făcut pe teren.

ADVERTISEMENT

(n.r. Dacă era afectat de ce spunea Gigi Becali) Vă daţi seama că te macină aşa pentru că aveai o evoluţie bună, te trezeşti următorul meci pe bancă, jucai cât de cât ok, la pauza erai scos. Îţi dai seama că te macină, dar te întăresc şi deja te obişnuieşti cu chestia asta”, a declarat Iulian Cristea, conform orangesport.ro.

Rapid, cea mai slabă apărare din play-off

Rapid a început meciul cu Universitatea Craiova fără nicio victorie în șase etape de play-off. Ba, mai mult, giuleștenii aveau înaintea rundei cea mai slabă apărare, dar și cel mai slab atac dintre primele primele șase formații. În șase partide, alb-vișiniii au marcat șase goluri și au încasat 14!

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro valorează Iulian Cristea, conform transfermarkt.com