Fotbal intern

Iulian Cristea, transferat de FCSB! Ce sumă a plătit Gigi Becali pentru fundaşul lui Gaz Metan

Iulian Cristea si Billel Omrani in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Gaz Metan Medias din etapa a XVI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe Stadion Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, duminica, 29 octombrie 2017.

Iulian Cristea s-a transferat la FCSB. FANATIK a aflat că Gigi Becali a bătut palma cu oficialii lui Gaz Metan Mediaş şi l-a luat pe fundaşul în vârstă de 24 de ani. Patronul FCSB a plătit 150.000 de euro pentru ca acest transfer să se realizeze încă de pe acum, în condiţiile în care Cristea semnase deja un contract valabil cu FCSB din vară, când rămânea liber de contract.

Gaz Metan Mediaş a ratat orice şansă de a accede în play-off după ce a obţinut doar două puncte în cele patru etape scurse din anul 2019. În aceste condiţii, oficialii Gazului au rezistat cu greu ofertelor lansate de Gigi Becali, cel care îl voia neapărat de acum la FCSB pe Iulian Cristea. Deşi, Gaz Metan a refuzat ofertele de 50.000 şi 100.000 de euro ale patronului FCSB, în cele din urmă au cedat şi l-au lăsat pe Cristea mai devreme la echipa lui Mihai Teja.

Iulian Cristea, transferat de FCSB! Ce sumă a plătit Gigi Becali pentru fundaşul lui Gaz Metan (1)
Mihai Teja şi Gigi Becali

Iulian Cristea, transferat de FCSB! Meme Stoica a anunţat transferul

Edi Iordănescu nu a rămas descoperit pe postul de fundaş central. Gaz Metan s-a înţeles zilele trecute cu fostul fundaş al FCSB, Ionuţ Larie. Ultima dată la Tobol, Larie a semnat cu medieşenii din postură de jucător liber. Acest transfer a facilitat mutarea lui Cristea la FCSB, care le-a mai adus în conturi încă 150.000 de euro, o sumă de bani importantă pentru un club aflat în insolvenţă.

Mihai Stoica a recunoscut după meciul cu Hermannstadt, câştigat de FCSB cu 3-0 că echipa ar putea face un transfer de ultimă oră: „Probabil în ultima clipă a perioadei de transferuri va veni și Iulian Cristea.”

În luna ianuarie, Iulian Cristea a semnat un contract cu FCSB care ar fi valabil din vară, iar Edi Iordănesuc recunoştea că este posibil ca jucătorul să nu fie cu concentrarea la maximum în ultimele sale luni la Gaz Metan: “Jucătorul se gândește, e cu mintea în două locuri. Am discutat în mai multe rânduri cu el, e inteligent. Sunt sigur că poate confirma la FCSB. Nu-l condamn că vrea să meargă la FCSB. A muncit să ajungă până aici, dar și clubul are meritele lui, pentru că i s-a dat încredere aici”, a zis Iordănescu.

Iulian Cristea, transferat de FCSB! Ce sumă a plătit Gigi Becali pentru fundaşul lui Gaz Metan (1)
Bucurie medieseana cu Marius Constantin si Iulian Lucian Cristea dupa meciul de fotbal dintre Gaz Metan Medias si Universitatea Craiova, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Gaz Metan din Medias, sambata 15 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victoria cu 3-2 a FCSB-ului împotriva lui U Craiova a fost plătită scump de echipa lui Mihai Teja. Junior Morais, Mihai Bălaşa şi Dennis Man sunt suspendaţi pentru meciul cu FC Voluntari, în timp ce Bogdan Planic s-a accidentat şi este puţin probabil că va putea evolua în meciul din ultima etapă a sezonului regulat. FCSB  va juca împotriva lui FC Voluntari sâmbătă, de la ora 19:00, însă Cristea nu va putea juca în acest meci pentru că este şi el suspendat.

FANATIK a anunțat transferul lui Iulian Cristea la FCSB pe 26 noiembrie, apoi strategia lui Becali

FANATIK a dezvăluit în premieră în luna noiembrie transferul lui Iulian Cristea la FCSB. Ulterior, patronul roş-albaştrilor a recunoscut că fundaşul dorit la echipă este Cristea de la Gaz Metan Mediaş.

Publicaţia noastră a dezvăluit şi strategia pe care a avut-o Gigi Becali cu Iulian Cristea, aceea ca fundaşul lui Gaz Metan Mediaş să fie adus înainte de play-off şi să fie folosit în cele 10 meciuri decisive pentru titlu.