Life

Iuliana Tudor, relație de 26 de ani cu soțul său. Ce dezvăluiri a făcut vedeta despre mariaj

Iuliana Tudor și Răzvan Văcăroiu au o relație solidă, dar discretă despre care jurnalista nu vorbește foarte des. De această dată și-a deschis sufletul și a oferit câteva detalii.
09.04.2022 | 15:05
Iuliana Tudor relatie de 26 de ani cu sotul sau Ce dezvaluiri a facut vedeta despre mariaj
Iuliana Tudor, detalii despre căsnicia sa. Cum și-a cunoscut vedeta soțul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta postului TVR 1 are o relație de 26 de ani cu soțul său pe care l-a cunoscut în noaptea de Înviere, în Biserica din Țintea, Băicoi. Povestea lor de dragoste este sudată și datorită faptului că au împreună un băiat în vârstă de 10 ani.

Iuliana Tudor, detalii despre căsnicia sa. Cum și-a cunoscut vedeta soțul

Iuliana Tudor și partenerul său de viață vor să păstreze relația departe de ochii curioșilor, de aceea nici nu se afișează foarte des în mediul online sau la evenimente. Prezentatoarea emisiunii „Vedeta populară” își apreciază soțul care i-a rămas alături în toți acești ani.

ADVERTISEMENT

„Partenerii noștri sunt cumva sacrificați pe acest altar. Ei trebuie să fie acolo pentru noi și atât. Nu vrem altceva, doar să fie acolo. Este un tip de egocentrism poate. Nu vrei să te deranjeze nimeni, ești tu cu tine.

Eu aveam coșmaruri ani de zile că-mi pică proiectoare, că nu-mi merg ecranele în direct, că nu vine invitatul la timp. Fricile astea nu te fac să ai doar insomnii, ci automat să-l deranjezi pe celălalt noaptea.

ADVERTISEMENT

Agenda personală îl face pe celălalt să depindă de tine. Eu personal m-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva. De aceea, îi sunt recunoscătoare soțului meu că a rămas. 

L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem. Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase.

ADVERTISEMENT

El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 26 de ani. Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația. O căsnicie se învață în fiecare zi.

Copiii, pentru mine, sunt o rațiune fundamentală. Cei doi (n.r. partenerii) trec în plan secund. Și atunci, orice probleme am avea noi ca părinți sau cuplu trec în planul doi. Copilul este important”, a povestit Iuliana Tudor în podcast-ul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare în vârstă de 44 de ani este o familistă convinsă. Vedeta este tare mândră de fiul său, Tudor Cristian, care este un copil așteptat foarte multă vreme de părinții săi.

ADVERTISEMENT