Sport

Ivailo Petev, mesaj războinic înainte Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Nu o să fugim”

Ivailo Petev și-a fixat obiectivul pentru derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj, iar antrenorul anunță și o revenire în lotul „alb-albaștrilor”.
01.12.2023 | 15:30
Ivailo Petev mesaj razboinic inainte Universitatea Craiova  CFR Cluj Nu o sa fugim
Ivailo Petev anunță înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj: „Nu o să fugim de ce vrem”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ivailo Petev așteaptă încă un succes cu Universitatea Craiova în derby-ul cu CFR Cluj, care se va juca sămbătă, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Acesta a anunțat că Ștefan Vlădoiu a fost recuperat pentru confruntarea dintre cele două formații după ce a ratat partida cu Oțelul, așa cum FANATIK a anunțat.

Ivailo Petev anunță înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Nu o să fugim”

Derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj este așteptat cu sufletul la gură de suporterii din Bănie, care își doresc să asiste la un nou succes al oltenilor în SuperLiga. „Alb-albaștrii” au câștigat ambele partide cu Ivailo Petev, iar Alex Mitriță a făcut show la Galați cu un hat-trick sub comanda bulgarului.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova sărbătorește Ziua Națională în „alb-albastru”, însă elevii lui Ivailo Petev sunt și cu gândul la derby-ul cu CFR Cluj. Antrenorul bulgar anunță că oltenii sunt motivați să câștige cele trei puncte puse în joc.

„Sperăm să avem o prezență bună și să câștigăm, împotriva noastră o să fie o echipă foarte bună cu jucători cu experiențe. Știm că nu o să fie ușor, trebuie să muncim și să dăm totul de la noi ca să câștigăm mâine cu susținerea suporterilor noștri.

ADVERTISEMENT

Dacă o să fie închis sau deschis nu știm, nu o să fugim de ceea ce o să fie și ce vrem. Trebuie să căutăm o viziune mai bună față de meciul anterior. Am mare încredere în jucători și sunt siguri că toți care vor participa la meci vor da maxim.

Trebuie să ne folosim de noi, echipa noastră este cea mai importantă și trebuie să facem totul posibil pentru a fi bine. Când vrei să ai succes mereu este presiune și niciodată nu este ușor, dacă nu poți să joci sub presiune atunci nu este bine”, spune Ivailo Petev.

ADVERTISEMENT

Revenire în derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj: „A avut probleme, acum este cum trebuie”

Ivailo Petev anunță că Ștefan Vlădoiu este în calculele sale pentru derby-ul cu CFR Cluj după ce și-a revenit după accidentare. Acesta își dorește ca „alb-albaștrii” să arate din ce în ce mai bine în SuperLiga și să câștige puncte importante în confruntările rămase din 2023.

„Fiecare echipă vrea să câștige pentru că așa este normal, important este să fim liniștiți și să căutăm ceea ce ne dorim. Scopul nostru este să câștigăm mâine, iar la următoarele ne mai gândim. Nu îmi plac calculele acestea, împart toate meciuri și joc meci după meci. 

ADVERTISEMENT

Scopul este să arătăm mai bine și să câștigăm cele trei puncte. Ștefan Vlădoiu a avut probleme în meciul anterior, acum este totul cum trebuie. Ceea ce se dorește de la noi în fiecare zi o facem și acel lucru este să muncim. Fiecare victorie dă stimă de sine, dă încredere, iar noi trebuie să stăm cu picioarele pe pământ.

Nu aș vrea să comentez decizia lor. Pot să joace și cu patru sau cinci fundași, totul depinde de noi. Jucătorii pe care îi avem nu au atins potențialul maxim. Repriza a doua nu a fost rea indiferent de condițiile grele, dar acest fapt este terminat și trebuie să ne concentrăm pe ce urmează mâine”, a declarat bulgarul.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj