News

Drama unei vedete de la noi! CUTREMURĂTOR! “M-am săturat de spitale!”

 Marian Dârţă este grav bolnav. Hairstylistul are cancer cerebral şi este în suferinţă. Azi, acesta a făcut un RMN, iar rezultatele nu sunt tocmai bune. Neputincios, bărbatul a început să...
10.06.2015 | 17:08
Drama unei vedete de la noi CUTREMURATOR Mam saturat de spitale

 Marian Dârţă este grav bolnav. Hairstylistul are cancer cerebral şi este în suferinţă. Azi, acesta a făcut un RMN, iar rezultatele nu sunt tocmai bune. Neputincios, bărbatul a început să plângă la tv. Marian Dârţă a fost la medic, însă a avut parte de un moment de nelinişte când a fost nevoie să facă un RMN. După asta, medicii au spus că rezultatele nu sunt tocmai bune.

ARMATA ROM NĂ, CE ANUNŢ! Vestea care îi interesează pe milioane de tineri! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS a luat DECIZIA! 

“Nici cu urechea dreaptă nu mai aud bine de aproximativ o săptămână. Sunt bulversat, mâine am să merg să-mi citească medicii analizele, RMN-urile. Să vedem. Ori s-a modificat ceva acolo. Nu ştiu. Azi am avut un atac de panică. Nu suport să mă bag în tubul ăla.

GATA! S-a aflat totul despre noul IUBIT al Simonei Halep

Sunt deja trei operaţii, de doi ani stau numai prin spitale. În fiecare zi stau şi mă verific la cap să văd dacă a mai apărut vreo tumoare, vreo gâlmă. Nu am nicio bucurie. Speranţă am în bunul Dumnezeu şi sper că o să fie bine”, a declarat Marian Dârţă în emisiunea Necenzurat, de la Antena Stars.

Descoperă ce spun cărţile de joc despre tine, în funcţie de ziua în care te-ai născut

Vezi video AICI

636x399_marian-dirta

“Am spus că în urmă cu două săptămâni că va avea o perioadă proastă”, a spus Liliana Păun. “Îmi pare rău, dar nu trebuie să vorbiţi aşa cu un om bolnav. Aceste impresii dramatice să le păstraţi pentru dumneavoastră. Nu sunteţi familia mea. Vă rog să nu mai comentaţi”, a declarat Marian Dârţă, nervos după afirmaţiile femeii.

ANUNŢ ŞOC despre starea lui Gabriel COTABIŢĂ!

“Nu am vrut să vă supăr. Dacă Dumnezeu o să-l ajute, o va face în continuare. Nici moartea nu e ceva foarte rău, nu trebuie să privim totul aşa de negativ. Am vrut să-i spun că e o cumpănă foarte mare, iar în urmă cu câteva săptămâni am spus că va fi ceva mai rău. îmi doersc ca verdictul mediclior să fie bun”, a declarat Liliana Păun, clarvăzătoare, la Antena Stars.

Gică Hagi, DIVORŢ ŞOC! Motivul e incredibil! “Nu te încurci…” 

Sursă: www.spynews.ro

Ştirea momentului! PRO TV, ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ: A VÎNDUT!