Sport

Pep Guardiola l-a pus la punct pe Jack Grealish, transferul-record al sezonului. „Dacă este frustrat, e un om prost”

Transferat în vară de Manchester City, Jack Grealish a marcat abia al patrulea gol pentru „cetățeni” în timpul unei victorii din cadrul Cupei Angliei, împotriva lui Peterborough.
08.03.2022 | 15:09
Pep Guardiola la pus la punct pe Jack Grealish transferulrecord al sezonului Daca este frustrat e un om prost
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a marcat un gol în cadrul Cupei Angliei, pe 1 martie, Jack Grealish nu s-a arătat prea mulțumit de prestația sa: „Mă aștept la mai mult, vreau să obțin mult mai mult”.

Jack Grealish, liniștit de Guardiola pentru jocul său

Cu toate că transferul său a costat-o pe City 117 de milioane de lire sterline, jucătorul de 26 de ani nu a marcat multe goluri pentru Manchester City până în prezent, lucru care-l deranjează.

ADVERTISEMENT

După victoria din cadrul Cupei Angliei contra Peterborough, Pep Guardiola a vorbit despre situația mijlocașului englez. El a subliniat că atacantul nu trebuie să fie atât de concentrat pe numărul de goluri marcate, ci pe contribuția la mijlocul terenului și pe jocul în echipă.

„Nu cred că e frustrat, dar dacă este frustrat, e un om prost. Nu este necesar să fii frustrat după ce ai marcat un gol”, a spus antrenorul lui City.

ADVERTISEMENT

Apoi a adăugat: „Trebuie să joci bine, să faci tot posibilul, asta-i tot. Dacă înscrie un gol, bine, dacă nu, următorul joc”.

„Ceea ce este important este să jucăm bine, să ajutăm echipa să câștige și să facem parte din ceva în care suntem toți împreună. Desigur că vreau să marchez 20 de goluri, dar nu contează. (n.r. – Dacă) joci bine, ai făcut totul, ai făcut tot ce ai putut, sincer, după meci te duci să faci un duș și e de ajuns”, a explicat spaniolul.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola explică necesitatea semnării unui atacant la Manchester City

Transferul lui Jack Grealish de vara trecută a fost unul dintre factorii care au împedicat semnarea unui atacant pentru Manchester City. Totuși, Pep Guardiola a subliniat importanța semnării unul jucător în această poziție.

„Cred că clubul are nevoie de un atacant, cu siguranță. Îmi pare rău, poate că greșesc”, a spus Guardiola.

ADVERTISEMENT

El a mai adăugat: „Mi-e greu să fiu un manager cu 18-19-20 de jucători de top și, în fiecare weekend, 9-10 jucători sunt în tribune. Este imposibil să mă descurc pentru mult timp. Așadar, avem nevoie de un atacant, cred că clubul o să încerce, nu s-a întâmplat, dar până la urmă ne adaptăm”.

ADVERTISEMENT