Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Șumudică, radiografie la sânge după Rapid – U Craiova 1-2: „Trebuie luate decizii!”. Unde a greșit grav Lobonț

Marius Șumudică a pus lupa pe Rapid după înfrângerea cu Univeristatea Craiova, scor 1-2. Antrenorul l-a criticat pe Bogdan Lobonț
30.04.2024 | 13:45
Marius Sumudica radiografie la sange dupa Rapid  U Craiova 12 Trebuie luate decizii Unde a gresit grav Lobont
Marius Șumudică, radiografie la sânge după Rapid - U Craiova 1-2: „Trebuie luate decizii!”. Unde a greșit grav Lobonț. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a făcut radiografia Rapidului după ce echipa de sub Podul Grant are un parcurs catastrofal în play-off. Bogdan Lobonț n-a scăpat de critici, după ce Universitatea Craiova le-a provocat giuleștenilor a șasea înfrângere din ultimele șapte meciuri.

Marius Șumudică dă de pământ cu Rapid după 1-2 cu Universitatea Craiova. Critici și pentru Bogdan Lobonț

Rapid a pierdut cu 1-2, acasă, cu Universitatea Craiova. Echipa lui Lobonț e cea mai slabă din play-off. Are un singur punct din șapte partide și poate ajunge chiar pe locul 6, pentru că Sepsi e la doar o lungime în spate.

ADVERTISEMENT

„Am privit așa ca un suporter rapidist și nu mi-a picat bine. Un meci deschis la un momentdat oricărui rezultat. Un meci care se putea termina și cu victoria Rapidului, dar într-un final au câștigat cei de la Craiova. Au fost împărțite reprizele. Prima repriză începută chiar din minutul 1 cu o ocazie mare a celor de la Craiova, după care au mai avut câteva acțiuni. Prima repriză, Rapid fără șut pe poartă. N-au pus presiune pe adversar, nu au avut situații de a marca.

A doua repriză, probabil și datorită schimbărilor pe care le face Lobonț, riscă absolut tot, nerămând cu niciun închizător. În primele 15-20 de minute din repriza a doua rămâne fără niciun închizător. Rămâne Papeau undeva în zona centrală la închidere. Rapid înainte juca 4-2-3-1. Chiar era contestat domnul Bergodi că juca cu doi închizător și mă refer atunci la Oaidă cu Albu, Oaidă cu Djokovic, Hromada. Mai mulți jucători care au evoluat acolo.

ADVERTISEMENT

De data această rămâne Oaidă un sfert de oră în teren, după care e scos și el, iar mijlocul e rupt. Nu mai rămâne niciun închizător. Atunci, având foarte mulți jucător de atac îți creezi situații, dar pe contraatac ai de suferit, pe tranziție pozitivă a celor de la Craiova, ai de suferit.

Și iată că în ultimele minute au apărut cele situații, două, care sunt identice. Și nu e prima dată când se întâmplă la Rapid (n.r. – ocazia lui Danciu și golul lui Crețu din prelungiri). Două reprize diametral opuse, în care norocul a fost de partea celor de la Craiova și au câștigat. Mai departe nu vreau să vorbesc despre alte detalii. Am făcut o radiografie destul de succintă la ce s-a întâmplat pe teren”, a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să existe un șoc”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că un antrenor stărin este în pole position să vină principal la Rapid. Este vorba despre lusitanul Antonio Conceicao.

(n.r. – Ești de acord cu Robert Niță, legat de harababura de la Rapid?) Nu discut așa ceva. Nu că mi-ar fi frică. Nu discut din respect pentru Rapid. Nu că mi-ar fi frică de ce gândește domnul Șucu, nu. Eu sunt un tip care spune lucrurilor pe nume. Sunt foarte supărat în momentul de față de rezultat. Și ar însemna să intru într-o polemică.

ADVERTISEMENT

Iar orice aș spune e interpretabil. E adevărat că Rapid are probleme. Ești singura echipă care nu poate câștiga un joc din ultimele șapte. Toate echipele au câștigat măcar un joc. Din 21 de de puncte puse în joc să faci doar un punct? E presiune. E presiune asupra jucătorilor, asupra antrenorilor, asupra acționarilor și normal e să iei decizii.

Nu mă refer la schimbarea antrenorului. Să iei decizii în alcătuirea echipei, a unui sistem de joc. Trebuie să iei decizii ca să ieși din această poză. Când intri într-o pasă d-asta de rezultate nefavorabile, trebuie să existe un șoc. Rapid mai are trei jocuri. Cred că șansele de Europa sunt de 0,1%. S-a pierdut orice speranță.

Cred că după schimbarea domnului Bergodi, acest obiectiv era plauzibil după părerea mea”, a adăugat antrenorul în vârstă de 53 de ani.

Marius Sumudica, ANALIZA LA SANGE dupa UN NOU DEZASTRU in Giulesti | Rapid - U Craiova 1-2

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori