Life

Jador, anunț pentru cei care vor să-i calce pe urme: “Aștept o piesă făcută de voi”

Jador a făcut un anunț pentru cei care vor să-i calce pe urme. Manelistul este dispus să-i ajute pe cei care au talent muzical.
14.10.2022 | 18:55
Jador anunt pentru cei care vor sai calce pe urme Astept o piesa facuta de voi
Jador vrea să-i ajute pe tinerii artiști. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador vrea să-i ajute pe cei care vor să-i calce pe urme și a făcut un anunț important în mediul online. Cântărețul le-a sugerat celor talentați să-i trimită ceva compus de ei.

Jador, anunț important. Cântărețul vrea să-i ajute pe cei care vor să devină artiști cunoscuți

Cântărețul a devenit cunoscut în urmă cu câțiva ani, odată cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei, unde a fost foarte apreciat de fani.

ADVERTISEMENT

Deși nu și-a găsit jumătatea, Jador i-a cucerit pe telespectatori, după care a devenit cunoscut și ca artist. Solistul le este recunoscător celor care l-au susținut de-a lungul timpului.

În prezent, Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de manele din România. Viața lui s-a schimbat radical în ultimii ani și nu credea că va reușit vreodată să ajungă atât de departe.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Ellei de la Puterea Dragostei nu a uitat de unde a plecat, iar acum sare în ajutorul tinerilor talentați care vor să-i calce pe urme.

Artistul le-a cerut celor care scriu și compun muzică să-i trimită un mesaj pentru a-și dovedi talentul. Pentru Jador este foarte important ca persoanele care îl contactează să fie buni textieri.

ADVERTISEMENT

“Aștept în privat o piesă făcută de voi. Dacă ești tânăr, talentat, îți place să faci muzică și știi să scrii foarte bine, cel mai important pentru mine e să fii un textier bun.

Dacă-ți confirmă toată lumea că ai o voce bună, că ai ureche muzicală și știi să scrii, n-ai de cât să-mi dai un mesaj pe Instagram pentru a-ți urma visul.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi ajut pe toți cei care vor să cânte pentru că nu există un astfel de om în realitate, care să ajute copiii, decât să facă bani cu ei, dar eu chiar vreau să vă ajut.

Cei care vor să devină cântăreți și să aibă o șansă în a cânta, n-au decât să-mi dea un mesaj. Cel mai important e caracterul în viață.”, a transmis Jador pe Tik Tok.

@jadorLocurile sunt limitate! Trimiteți mi o piesa făcută de voi și orcine își poate schimba viața ! Astept doar oamenii care vor sa muncească !♬ Pasiunea pentru tine – Jador

Ce au făcut fanii după anunțul lui Jador

Interpretul de muzică de petrecere a primit numeroase mesaje de la cei dornici să se facă remarcați în industria muzicală.

Jador nu-i ajută pe oameni oricum, ci doar pe cei care au cu adevărat talent și îi demonstrează acest lucru.

“Primesc mesaje cu ‘ajută-mă, ajută-mă’. Trimite-mi un filmuleț, o piesă pe care tu ai compus-o. Dacă mie îmi place, poți să o cânți chiar tu.

Un băiat mi-a trimis niște versuri foarte frumoase, i-am răspuns. Făceți-mă atent cu ceva, versuri, o linie cântată de voi, ceva…”, a mai spus cântărețul.

Cu toate că are o carieră muzicală de succes, Jador a decis să-și termine studiile universitare. Cântărețul s-a înscris la master la Academia de Studii Economice (ASE), acolo unde a absolvit și studiile de licență.

ADVERTISEMENT
Tags: