Life

Jador, certat dur de mama lui. Gestul care a enervat-o pe femeie: “Mă faci de rușine în toată România”

Jador a fost certat dur de mama lui din cauza unui gest al cântărețului care a enervat-o pe femeie. Ce a făcut manelistul?
08.10.2022 | 15:13
Jador certat dur de mama lui Gestul care a enervato pe femeie Ma faci de rusine in toata Romania
Jador a fost certat de mama lui. Susa foto: Capturi TikTok/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador a apărut într-un clip video în care era certat de mama sa, iar de față a fost și Bogdan Mocanu, bunul său prieten. Femeia care i-a dat viață cântărețului era foarte supărată pe acesta.

Jador a fost certat dur de mama lui. Ce a făcut cântărețul

Interpretul de manele ar fi sunat-o pe mama sa și i-ar fi spus niște lucruri nepotrivite, motiv pentru care aceasta s-a enervat și l-a mustrat.

ADVERTISEMENT

Amuzat de discuția dintre cei doi, Bogdan Mocanu a filmat conversația dintre Jador și mama lui. Fostul concurent de la Puterea Dragostei susține că prietenul său aconsumat alcool.

“Haideți să va arăt ce se întâmplă atunci când bei seara ca un alcoolist și nu știi ce faci și te sună mama.”, a spus Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT

În videoclipul postat, mama lui Jador îi spune artistului că a zis niște lucruri nepotrivite și că o face de râs în toată țara.

“Te-ai îmbătat aseară și ai vorbit o grămadă de prostii. Mă faci de rușine în toată România asta. Nu mai pot de nervi.”, i-a reproșat mama lui Jador fiului său, în videoclipul postat pe pagina de Tik Tok a lui Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT
@bogdan.mcn @Jador ♬ Nu mai beau – Jador

Recent, Jador a postat, pe rețelele sociale, un videoclip cu un bărbat din mediul online care seamănă perfect cu el. Acesta are aceleași trăsături și fredona și una dintre melodiile manelistului.

Jador s-a înscris la master

Jador a surprins pe toată lumea în urmă cu câteva săptămâni, după ce a anunțat că își va continua studiile.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a înscris la master la o facultate cunoscută din România, și anume Academia de Studii Economice (ASE) din București.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a absolvit studiile de licență de la aceeași universitate, în urmă cu câțiva ani, la Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Manelistul a ales să-și continue studiile de masterat în același domeniu, după cum le-a dezvăluit fanilor.

“Oficial m-am înscris la master. Deci, din toamnă… în două săptămâni la cursuri. M-am înscris la facultate. Uite aici, Academia de Studii Economice. Sunt student!”, spunea Jador pe rețelele sociale.

Jador nu va studia toate materiile, ci numai o parte. Artistul este de părere că studiile superioare îi vor fi de ajutor în viață, chiar dacă are o carieră muzicală de câțiva ani.

ADVERTISEMENT