Life

Jador, probleme la un spectacol din Elveția. Manelistul nu a mai ajuns să cânte

Jador, neplăceri la un eveniment din Zurich. Cântărețul și-a anulat concertul pe care-l avea programat de mai multă vreme.
12.12.2022 | 10:23
Jador probleme la un spectacol din Elvetia Manelistul nu a mai ajuns sa cante
Jador, neplăceri la un eveniment din Zurich. Cântărețul și-a anulat concertul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul Faimos de la Survivor România și concurent de la Puterea Dragostei le-a spus fanilor din social media că a avut probleme la un spectacol din Elveția. Manelistul nu a mai ajuns să cânte în fața oamenilor.

Jador, neplăceri la un eveniment din Zurich. Cântărețul și-a anulat concertul

Jador este plecat de mai multe zile din România. Manelistul a susținut concerte în Austria și Germania, ultimul fiind programat în Elveția. Din păcate, cântărețul de muzică de petrecere și-a anunțat fanii că evenimentul s-a anulat.

ADVERTISEMENT

Nu a oferit prea multe detalii, însă a subliniat că spectacolul nu s-a mai ținut din cauza organizatorilor. Artistul este dezamăgit că a bătut drumul degeaba, doar că lucrurile nu au ținut de el.

„Ne pare rău, cântarea din această seară s-a anulat din cauza unor inconveniente. Noi suntem în Zurich, ne-am făcut treaba pe care trebuia să ne-o facem. Mai departe, nu a ținut de noi.

ADVERTISEMENT

Nu am vrut nici noi să batem atât de mult drum degeaba, dar mai multe nu aș vrea să vorbesc pentru că nu este echitabil. Cred că ați înțeles, vă pup, vă iubește Jador. 

Oamenilor din Zurich cu care trebuia să ne vedem le urez o seară frumoasă”, a dezvăluit Jador pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Jador, neplăceri la concerte. Ce a pățit manelistul

Jador nu se confruntă pentru prima oară cu neplăceri la concertele pe care le programează. În urmă cu aproape jumătate de an manelistul nu a fost plătit pentru un eveniment din Arad, care a fost, de asemenea, anulat.

Organizatorul a declarat la momentul respectiv că artistul a refuzat să urce pe scenă din cauza faptului că s-au prezentat doar 130 de persoane, în loc de 400, așa cum preconiza inițial.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul concurent de la Puterea Dragostei ar fi primit un avans în valoare de 1.000 de euro, chiar dacă Jador și formația sa nu aveau semnat un contract.

ADVERTISEMENT