Life

Jador s-a simțit umilit la propriul concert. Nu i-a venit să creadă ce a văzut când a urcat pe scenă

Jador s-a declarat dezamăgit din cauza unui eveniment organizat în județul Cluj. Cântărețul de muzică de petrecere a venit să întrețină atmosfera, dar a avut parte de o surpriză.
03.07.2022 | 11:05
Jador sa simtit umilit la propriul concert Nu ia venit sa creada ce a vazut cand a urcat pe scena
Jador, înjosit la un eveniment de manele. Cântărețul a dus lipsă de spectatori. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

One Festival, primul eveniment din România dedicat iubitorilor de manele, s-a dovedit un fiasco total. Organizat în zilele de 1 și 2 iunie, în comuna clujeană Cămărașu, acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Jador, înjosit la un eveniment de manele. Cântărețul a dus lipsă de spectatori

Jador s-a simțit umilit la propriul concert. Artistul, pe numele său complet Remus Ionuț Dumitrache, a ajuns la fața locului, dar nu i-a venit să creadă ce a văzut când a urcat pe scenă. Numărul celor prezenți abia s-a ridicat la 100 de persoane.

ADVERTISEMENT

Cântărețul ar fi refuzat inițial să cânte, dar în cele din urmă și-a onorat contractul. Vedeta a întreținut atmosfera, deși foarte puțini oameni și-au cumpărat bilete la One Festival, evenimentul dedicat manelelor.

Potrivit unor surse locale, citate de stiridecluj.ro, înainte de concert pe pajiștea din față nu era nimeni. Mai mult decât atât, o parte din jandarmi au plecat la Cluj-Napoca, fiind chemați mai mulți decât ar fi fost nevoie.

ADVERTISEMENT

Jador și Nicolae Guță, spectacol pentru aproape 100 de persoane

Numărul forțelor de ordine dispersate a fost mai mare decât cel al spectatorilor, care au venit să-l asculte pe Jador. Nicolae Guță este un alt artist care a fost invitat să cânte la festivalul care a fost un eșec pentru organizatori.

Manelistul a urcat pe scena One Festival în seara de sâmbătă, 2 iulie 2022, anunțându-și fanii că va veni însoțit și de fiica sa, Daniela. Vedeta i-a chemat pe oameni la concert, subliniind că este pus pe distracție.

ADVERTISEMENT

„Țin să anunț că voi fi prezent la Cămărașu, să nu vă faceți probleme… Probabil că sunt unii nebinevoitori, anunțuri fale pe Facebook, pe rețelele astea de socializare, dar eu azi sunt la Cămărașu cu toată formația, și bineîțeles și cu Nicoleta (fiica lui – n.red.).

Deci eu nu trebuia să cânt nici aseară, nici mâine, fix azi e ziua în care trebuie să cânt și voi fi prezent. Vă aștept să veniți în număr cât mai mare, să facem show, am nevoie de voi ca de aer…”, a fost anunțul făcut de Nicolae Guță pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: