Life

Jador s-a săturat de Survivor România! Confesiuni neașteptate făcute despre show-ul de la Kanal D

Jador a vorbit despre emisiunea Survivor România și a făcut confesiuni neașteptate din culise.
04.06.2021 | 19:06
Jador sa saturat de Survivor Romania Confesiuni neasteptate facute despre showul de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Jador a părăsit competiția Survivor România, iar acum a făcut declarații neașteptate despre ce s-a întâmplat în spatele camerelor, când acesta încă se afla acolo.

Jador a povestit totul despre Survivor România 2021

Aceasta a povestit că a fost o experiență cumplită pentru el și că nu ar mai repeta-o niciodată. Artistul a spus că vrea să rămână niște amintiri unice, astfel că nu dorește să încerce să le mai repete.

ADVERTISEMENT

„Sincer, nu m-aș întoarce niciodată, pentru că am trăit niște momente cumplite, pe care nu aș vrea să le mai trăiesc, sunt momente unice și vreau să rămână așa”, a spus cântărețul.

De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că concurenții de la Survivor România suferă de foame și nu au parte de mâncare așa cum ar trebui. El a spus că dacă i-ar fi oferită mâncare în timpul showului, poate ar mai participa.

ADVERTISEMENT

Jador a spus chiar că i s-a micșorat stomacul din cauza acestei emisiuni la care a participat.

„Au fost foarte cumplite și nu mi-aș mai dori să trec printr-o astfel de experiență. Poate doar dacă aș mânca. Dacă aș mânca măcar puțin, pentru că nu am mâncat deloc, stomacul mi s-a micșorat”, a povestit Jador, la Kanal D.

Așadar, Jador nu a avut de spus cuvinte de laudă despre emisiune, ci chiar a descris-o drept o experiență cumplită, mai ales că a stat o bună perioadă și în spital, din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

„Am stat la spital, nu am simțit atât de mult Survivor în ultimul timp. Când eram în competiție propriu-zis, a fost foarte urât, foarte nașpa, a fost cumplit pentru mine”, a mai spus artistul.

De ce a plecat Jador de la Survivor România

Jador a fost eliminat de la Survivor România din cauza accidentărilor pe care le avea. Acesta nu a mai putut să intre pe teren, medicii sfătuindu-l să nu facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Așadar, el s-a întors în România, deși era favoritul fanilor de la Survivor. Când a plecat, el a mărturisit că se aștepta ca această competiție să fie mai ușoară, însă s-a dovedit a fi contrariul.

Tot atunci, el a mărturisit că și-a dat seama că o iubește pe Georgiana Elisei și că atunci când va reveni în țară o va vizita. Informațiile de acum arată că cei doi s-ar fi împăcat.

ADVERTISEMENT