News

Jaf cu pistolul, într-o benzinărie din Bucureşti. Polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani

Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost reținut după ce i-a amenințat cu un pistol pe angajații unei benzinării. Tânărul era cunoscut de polițiști.
21.10.2022 | 12:41
Jaf cu pistolul intro benzinarie din Bucuresti Politistii au retinut un tanar de 18 ani
Jaf armat în București. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Jaful a fost înregistrat în București și tânărul a reușit să fugă din această benzinărie cu mai multe bunuri. Tânărul se pare că era un vechi cunoscut al polițiștilor, cochetând cu infracționalitatea și în trecut.

Un adolescent din București, arestat pentru un jaf armat

Tânărul în vârstă de 18 ani a avut un complice, care a supravegheat zona în timpul jafului, astfel că oamenii legii l-au arestat și pe acesta.

ADVERTISEMENT

Conform Poliției Municipiului București, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au organizat o percheziție la domiciliul adolescentului de 18 ani, cercetat pentru infracțiunea de tâlhărie calificată.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul avea deja un trecut cu ”preocupare” infracțională, astfel că era deja în evidențele polițiștilor, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

“La data de 18 octombrie, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, ce avea faţa acoperită, a ameninţat cu un pistol angajaţii unei benzinării din Sectorul 2, apoi a sustras mai multe bunuri.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei.

ADVERTISEMENT

Probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitul ar fi fost ajutat de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi surprinşi, precum şi traseul folosit ulterior comiterii faptei”, a transmis Poliţia Capitalei.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au găsit un pistol de tip air-soft, probabil săvârșit la comiterea faptei. De asemenea, la audieri a fost dus și un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi supravegheat cu atenție momentul în care partenerul său jefuia benzinăria, pentru a se asigura că nimeni nu îl deranjează. Jaful nu a durat mai mult de câteva minute, după care cei doi bărbați s-au făcut nevăzuți.

ADVERTISEMENT