News

Jaf la o benzinărie din județul Sibiu. Angajatul unității, înjunghiat de mai multe ori. Video

04.05.2021 | 21:29
Jaf la o benzinarie din judetul Sibiu Angajatul unitatii injunghiat de mai multe ori Video
ADVERTISEMENT

Jaf la o benzinărie din județul Sibiu. Angajatul unității a fost înjunghiat de mai multe ori de un individ intrat să fure bani din locație. Avea să fugă doar cu o sumă de 500 de lei.

Evenimentul din centrul țării s-a petrecut pe 25 aprilie. În ciuda faptului că a trecut mai bine de o săptămână de la incident, atacatorul, identificat pe baza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, nu a fost prins, scrie publicația Ora de Sibiu.

ADVERTISEMENT

Agresorul apărut pe camere în timp ce-l atacă pe vânzător cu un cuțit a avut și un complice, care îl aștepta în afara spațiului comercial. Acesta din urmă a fost prins și reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar apoi plasat sub control judiciar.

Jaf la o benzinărie din Sibiu. Angajatul unității, înjunghiat. Atacatorul este liber

Incident extrem de gravă la final de aprilie în județul Sibiu. Pentru suma de 500 de lei, un angajat al unei benzinării din localitatea Cristian a fost înjunghiat de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 4 dimineața, atunci când unul dintre cei doi bărbați care au pus la cale atacul a intrat în benzinărie și ar fi încercat să fure încasările, însă angajatul, un bărbat de 39 de ani, s-a opus și a încercat să îl împiedice pe acesta.

Din imaginile video apărute marți și publicate de Ora de Sibiu se vede cum o adevărata confruntare are loc între cei doi bărbați. La un moment dat, angajatul a reușit chiar dacă a căzut la sol să lupte cu atacatorul și i-a ținut piept câteva zeci de secunde, însă atacatorul a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat pe bărbat.

ADVERTISEMENT

Atacatorul principal era așteptat în afara benzinăriei de un bărbat, într-un automobil cu numere de Alba, vehicul cu care au și părăsit zona atacului. Între timp, rănit grav, angajatul a reușit să alerteze autoritățile.

”Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 25.04.2021, în jurul orei 5:30, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DN1, localitatea Cristian, într-o stație de distribuție carburant pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, conștient, cu contuzii și plagă prin înjunghiere membru inferior stâng.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, de 39 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu, potrivit sursei citate.

Atacatorul din benzinărie, în libertate

După o serie de cercetări, polițiștii au reușit să-i identifice pe cei doi atacatori. Agresorul cu cuțitul este din Săliște și are 26 de ani și se află încă în libertate. În ceea ce-l privește pe complicele său, un sibian de 24 de ani, acesta a fost prins, dar plasat în control judiciar pentru 60 de zile.

”În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar la data de 26 aprilie, s-a reușit identificarea presupusului autor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Săliște, respectiv a presupusului complice, un sibian în vârstă de 24 de ani.

La aceeași dată, față de presupusul complice s-a dispus măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”,

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr continuă investigațiile în vederea depistării presupusului autor și aplicării măsurilor legale în consecință”, a declarat elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT