Fotbal international

James Rodriguez vrea să revină la Real Madrid! Este dorit de Lopetegui

13.07.2018 | 08:42
James Rodriguez vrea sa revina la Real Madrid Este dorit de Lopetegui

Mijlocașul columbian James Rodriguez vrea să revină la Real Madrid, deși el mai are un an de împrumut la Bayern Munchen. De altfel, conducătorii campioanei Germaniei au anunțat că doresc să activeze opțiunea de cumpărare definitivă a jucătorului sud-american.

Conform cotidianului spaniol Marca, președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, ar fi de acord cu revenirea lui James Rodriguez pe Santiago Bernabeu, mai ales că pe banca tehnică a câștigătoarei Champions League nu se mai află Zinedine Zidane, cel care nu l-a vrut pe columbian.

Mijlocașul columbian James Rodriguez vrea să revină la Real Madrid, deși mai are un an de împrumut la Bayern Munchen
Mijlocașul columbian James Rodriguez vrea să revină la Real Madrid, deși mai are un an de împrumut la Bayern Munchen

James Rodriguez mai are contract cu Real Madrid până în 2021

Noul tehnician al ”galacticilor”, Julen Lopetegui și-ar fi dat acordul cu James Rodriguez să fie readus, considerând că fotbalistul s-ar integra perfect în planurile sale tactice și ar putea deveni un titular de bază. Înainte de împrumutul la Bayern Munchen, în vara anului 2017, mijlocașul columbian și-a prelungit contractul cu Real Madrid până la 30 iunie 2021.

În cazul în care Florentino Perez va decide să-l readucă în această vară pe James Rodriguez, Real Madrid va trebui să negocieze cu Bayern Munchen și va trebui să achite o răscumpărare. În primul său sezon la campioana Germaniei, columbianul a marcat opt ​​goluri și și a oferit 14 pase decisive în cele 39 de meciuri jucate.

James Rodriguez, care joi a împlinit 27 de ani, a participat în această vară cu naționala Columbiei la Campionatul Mondial din Rusia. Mijlocașul a jucat destul de puțin la turneul final din cauza unor accidentări și a ratat întâlnirea cu Anglia din optimile de finală, pierdută de columbieni la loviturile de departajare.