Fotbal international

Japonia-Polonia 0-1 la CM 2018. Asiaticii, calificare dramatică în optimi!

28.06.2018 | 18:55

Japonia – Polonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Japonia – Polonia 0-1 s-a jucat în etapa a treia din Grupa H de la Campionatul Mondial 2018. Asiaticii au obţinut calificarea, în extremis, în optimile de finală ale turneului final din Rusia datorită numărului mai mic de cartonaşe galbene primite.


UPDATE, ora 18:34 /

Cu 15 minute înainte de finalul meciurilor din Grupa H, Polonia conduce Japonia, scor 1-0, în timp ce Columbia are acelaşi scor în partida cu Senegal. La aceste rezultate, Japonia şi Senegal se află la egalitate perfectă, astfel că departajarea se va face cu ajutorul clasamentului Fair-Play. În aceste condiţii, asiaticii au -4, în timp ce africanii au -6, Japonia fiina calificată în acest moment.


Min. 60 / GOOOOOL Polonia!

Bednarek a deschis scorul.

UPDATE, ora 17:00 / A început meciul Japonia – Polonia


UPDATE, ora 16:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Japonia – Polonia.

Japonia: Kawashima – G. Sakai, H, Sakai, Yoshida, Makino, Nagatomo – Muto, Yamaguchi, Shibasaki, Usami – Okazaki

Polonia: Fabianski – Bereszynski, Glik, Bednarek, Jedrzejczyk – Krychowiak, Goralski – Grosicki, Zielinski, Kurzawa – Lewandowski


Japonia – Polonia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Japonia – Polonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Polonia este marea dezamăgire a turneului

până în acest moment. A pierdut în primul meci din Grupa H cu Senegal, scor 1-2, apoi a fost umilită de Columbia, scor 0-3. Naționala Poloniei se află în centrul unui imens scandal după ce jurnaliștii au publicat informații potrivit cărora fotbaliștii ar fi petrecut cu alcool în cantonamentul de dinaintea Mondialului. Echipa probabilă:  Szczesny- Pszczek, Pazdan, Glik, Rybus- Krychowiak, Zielinski- Blaszczykowski, Milik, Grosicki- Lewandowski.

Japonia – Polonia LIVE STREAM, în grupa H la CM 2018

Japonia – Polonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. 

Niponii ocupă prima poziție în Grupa H, la egalitate perfectă cu Senegal, după primele 2 meciuri jucate. Au strâns 4 puncte după ce au bătut Columbia cu 2-1 și au remizat cu africanii, scor 2-2. Victoria împotriva sud-americanilor a fost prima pentru Japonia la Mondial după o pauză de 8 ani. La turneul din 2010, japonezii au ajuns până în optimile de finală. Echipa probabilă: Kawashima- Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo- Hasebe, Shibasaki- Haraguchi, Inui- Osako.

Japonia – Polonia LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Japonia – Polonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. 

Partida dintre cele 2 reprezentative începe la ora 17.00 și are loc la Samara, pe Cosmos Arena, un stadion cu o capacitate de 45.000 de spectatori. Meciul se anunță unul spectaculos, în primul rând pentru că asiaticii au mari șanse să se califice în optimile de finală ale turneului. În al doilea rând, polonezii trebuie să iasă cu fruntea sus din această ediție de Mondial.

Japonia – Polonia LIVE cote la pariuri CM 2018

Japonia – Polonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. 

Niponii sunt favoriți la casele de pariuri în confruntarea cu Polonia. Au cotă 2.55 la victorie, față de 2.95, cât au primit polonezii. Un egal este cotat de bookmakeri cu 3.25. În ceea ce privește marcatorii, Robert Lewandowski este favorit, cu o cotă de 2.00, fiind urmat de Shinji Okazaki, cu 3.05. Al treilea favorit la pariuri este tot un japonez, Yuya Osako. Acesta a fost cotat cu 3.25 că va marca oricând în partida Japonia – Polonia.