Life

Jean de la Craiova, propuneri indecente pentru Lili Sandu, în direct: „Hai să facem copii!”. Ce alte vedete sunt dorite de manelist

Jean de la Craiova, propuneri indecente pentru Lili Sandu, în direct, la Vorbește lumea! Cum a reacționat vedeta de la Pro TV.
21.04.2023 | 13:30
Jean de la Craiova propuneri indecente pentru Lili Sandu in direct Hai sa facem copii Ce alte vedete sunt dorite de manelist
Jean de la Craiova i-a făcut propuneri indecente lui Lili Sandu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a fost luată prin surprindere de Jean de la Craiova. Manelistul a fost invitat la Vorbește lumea pentru a îndeplini o provocare. A fost pus să aleagă din o mulțime de vedete internaționale pentru a repopula lumea, dar i-a picat cu tronc prezentatoarea de la Pro TV!

Lili Sandu l-a dat gata pe Jean de la Craiova! Manelistul i-a făcut avansuri, în direct

Jean de la Craiova a fost invitat în ediția de vineri, 21 aprilie 2023, în emisiunea de la Vorbește lumea. Încă de când a intrat în platou, i-a complimentat noul look al lui Lili Sandu. Vedeta l-a dobândit după ce a lipsit câteva minute din show și a mers să probeze peruci cu o altă colegă, spre îngrijorarea lui Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

Manelistul nu a ezitat să-i comunice că părul blond i se potrivește foarte bine, iar Lili Sandu a fost încântată. Dar ce a urmat, avea să o surprindă. Cântărețul a fost supus unei provocări la care nu s-a așteptat.

Jean de la Craiova a fost anunțat că a fost ales să se repopuleze planeta, dar nu singur, ci împreună cu un star internațional. „Jane, ne-au anunțat de la NASA că nu se mai poate trăi pe pământ, încălzirea globală, nu mai avem resurse”, i-a spus moderatorii de la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Dar când a auzit ce are de făcut, Jean de la Craiova a pus imediat ochii pe Lili Sandu: „Mă duc într-un buncăr, stau liniștit. Lili, trebuie să mergem într-un buncăr, să intrăm doi, să ieșim șapte”. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a refuzat direct: „Kimberly, poate. Dar Lili, nu. Am copil acasă”.

„S-au gândit oamenii de știință să te trimită pe tine pe Marte”, i s-a comunicat ulterior, spre mirarea manelistului. „Pe mine, dar de unde au ghicit ăștia că sunt atât de viril? Al dracu` de viril sunt eu. Să semene toată planeta cu mine”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT

Ce vedete a refuzat Jean de la Craiova

Jean de la Craiova a fost pus, mai apoi, în fața celor mai mari frumuseți ale showbizului internațional. Salma Hayek a fost ok. „Bună Salma, vrei să ne înmulțim ca iepurii? Să populăm lumea”, dar numai până la intrarea Shakirei. „Băi, e mai pe unda mea. Las-o pe asta, că și așa asta e singură. A lăsat-o Pique, a reacționat manelistul.

Și a rămas fixat pe frumoasă solistă. Căci următoarelor vedete le-a găsit tot felul de vedete. Nici Rihanna nu l-a convins: „Bă, asta bea mult și trebuie să țin pasul cu ea. E greu cu asta. Asta dacă nu faci față de bate. Eu știu. Shakira, las-o pe aia. E bună pe treaba ei, dar…”.

ADVERTISEMENT

Cât despre Angelina Jolie: „A fost bună la viața ei… Nu arată rău. E bine, dar nu e genul meu. Genul meu e Shakira! Ce să fac eu pe Marte cu Angelina Jolie?”. Adele a rămas și ea în spate: „Era mai lată, acum s-a făcut mai frumoasă. Arăta bine dintotdeauna. Eu rămân la Shakira!”.

Pe Monica Belluci a considerat-o mult prea pretențioasă. „Ca să stai cu o femeie ca ea, trebuie să ai costum, diplomat, să fii frumos. Nu ca mine, cu cheia franceză și cu basca. Shakira o pun să cânte, să danseze. Tu știi ce copii frumoși fac eu cu Shakira?”.

Donatella Versace l-a speriat: „Mamă, cum să fac eu numai Versace pe Marte? Lasă-mă, mă, că mă bate asta dacă nu fac treaba bună”. La fel s-a întâmplat și cu  Beyonce: „Nu e rea. Dar tu știi ce-mi face rapperul ăla? Nu, că facem creoli”.

Jean de la Craiova a renunțat la Shakira pentru Lili Sandu

Sofia Vergara nu e bună că nu face băieți, Jennifer Lopez „a avut mulți pretendenți la viața ei”. „Madonna mă așteaptă cu țuica pe masă, cu cârnați”, Serena Williams „te mănâncă dacă nu faci treabă bună”.

În aceste condiții, pentru a-l convinge pe Jean de la Craiova să renunțe la Shakira, Shurubel și Bogdan i-au propus-o pe Lili Sandu. Alegerea a fost simplă: De ce nu zici așa? Facem copii frumoși. Înmulțim planeta. Eu zic să mergem pe Marte, că mă pun pe treabă. Ia uite ce e aici, hai să facem copiii ăia mai repede”.

La final, însă, manelistul și-a dorit să puncteze că doar glumește și că toți de la Vorbește lumea îi sunt dragi. „Într-adevăr, e foarte frumoasă. Iar voi sunteți minunați. Sunteți niște oameni care dați viață prânzului. În fiecare după-amiază sunteți extraordinari”.

ADVERTISEMENT