Life

Shakira ar fi fost înșelată de Gerard Pique: “S-a întâmplat.” Cei doi nu ar mai locui împreună

Shakira ar fi fost înșelată de Gerard Pique, partenerul ei de peste un deceniu. Fundașul de la FC Barcelona și cântăreața nu ar mai locui împreună, conform presei străine.
02.06.2022 | 11:30
Shakira ar fi fost inselata de Gerard Pique Sa intamplat Cei doi nu ar mai locui impreuna
Shakira ar fi fost înșelată de Gerard Pique. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-ar fi despărțit după ce fotbalistul ar fi înșelat-o pe cântăreață cu o altă femeie, potrivit presei spaniole.

Shakira ar fi fost înșelată de Gerard Pique

Fundașul echipei FC Barcelona și artista s-ar fi separat deja de câteva săptămâni, potrivit publicației El Periodico, citată de sportskeeda.com.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Emilio Perez susține că l-a prins pe fotbalist înșelând-o cu o altă femeie acum câteva săptămâni. Acest lucru ar fi dus la despărțirea celor doi.

De altfel, Gerard Pique s-ar fi mutat din casa în care locuia cu Shakira, după mai bine de un deceniu în care au format un cuplu. Fundașul Barcelonei ar locui în garsoniera sa după ce artista s-ar fi despărțit de el.

ADVERTISEMENT

Conform publicației citate anterior, Pique ar duce “un stil de viață petrecăreț”. Jucătorul de fotbal ar frecventa cluburi de noapte cunoscute în Barcelona, cum ar fi Bling Bling și Patron. Pique și Shakira s-ar putea “separa” în viitorul apropiat.

“De aceea, ea (n.r. Shakira) ar fi luat decizia de a se separa (…) Așa este. S-a întâmplat. De aceea există o distanță. Poate că nu a mai rămas nimic, dar asta (infidelitatea) a trecut.”, a mai menționat jurnalistul.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de El Periódico (@elperiodico_cas)

Shakira și Gerard Pique au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani), dar nu s-au căsătorit niciodată, în cei 11 ani de când sunt împreună.

Shakira, probleme cu justiția

Cântăreața originară din Columbia nu are probleme doar în dragoste. Shakira va fi trimisă în judecată în cazul privind evaziunea fiscală, deschis îmăptriva ei în Spania, după ce apelul cântăreței a fost respins de un tribunal.

ADVERTISEMENT

Totodată, tribunalul a ratificat și o decizie anterioară, prin care se arată că ar exista suficiente probe pentru ca Shakira să fie trimisă în judecată pentru fraudă fiscală, potrivit informațiilor apărute într-un document judiciar apărut săptămâna trecută.

Artista nu a fi plătit aproape 15 milioane de euro sub forma impozitelor pe venit în anii 2012, 2013 și 2014. Procurorii au mai susținut că Shakira locuia în Catalonia, în nordul Spaniei, la momentul respectiv.

Acest lucru a fost combătut de echipa cântăreței, susținând că aceasta s-a mutat în această țară în 2015, în timp ce dosarul face referire la anii 2012 – 2014.

În plus, echipa Shakirei susține că aceasta a avut un comportament “impecabil” din punctul de vedere al banilor în orice stat în care a fost nevoită să plătească astfel de taxe.

“Comportamentul Shakirei în materie fiscală a fost întotdeauna impecabil în toate țările în care a trebuit să plătească taxe și a avut încredere și a urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialiști și consilieri.”, se arată în declarația transmisă de Reuters.

Shakira va lupta în continuare pentru a-și demonstra nevinovăția în acest caz.

ADVERTISEMENT