Life

Jean Paler a dezvăluit de ce l-a invidiat Nae Lăzărescu: „S-a comportat un pic aiurea cu mine”

Jean Paler a intrat în forță în noul an, după ce în ultima perioadă a trecut prin niște cumpene serioase din punct de vedere medical. Actorul și-a dezvăluit planurile.
07.01.2022 | 16:21
Jean Paler a dezvaluit de ce la invidiat Nae Lazarescu Sa comportat un pic aiurea cu mine
Jean Paler, actor de comedie. Foto: captură „La Măruță”, PRO TV
ADVERTISEMENT

Jean Paler este plin de voioșie și face haz de necaz de fiecare data, fapt pentru care lumea îl iubește nespus de mult.

Îndrăgitul actor de comedie a vorbit despre schimbările din viața sa, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Artistul a primit chiar și o întrebare picante în cadrul celebrei rubrici pe care o are realizatorul tv.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost întrebat dacă a existat vreun coleg de breaslă care să îl fi invidiat și să fi simțit invidia pe pielea lui. Paler a oferit răspunsul fără să stea mult pe gânduri, refuzând astfel să guste din sosurile picante.

Jean Paler, invidiat de Nae Lăzărescu

L-a nominalizat pe Nae Lăzărescu, despre care a spus că nu i-a picat bine când a văzut cât de mult success a avut ca invitat la un spectacol aniversar al acestuia, chiar atunci când s-a retras de pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Nae Lăzărescu. Nu mi-a zis în față, ci s-a comportat un pic aiurea cu mine. Nu mai eram… Mi-a zis că nu mai ești cu mine.

Îmi cronometrase pe desfășurător. Aveam 22 de minute și cu bis-uri aveam 27 de minute”, a declarat Jean Paler la PRO TV.

ADVERTISEMENT

După această dezvăluire, Jean a fost pus pe spus bancuri și chiar a glumit pe seama sa, rugat fiind să spună cum i s-a schimbat viața în ultima perioadă, mai ales după ce a ajuns la spital din cauza problemelor la inimă.

„Mai am probleme cu inima. E bine că e la locul ei și funcționează”, a declarat actorul.

„Cred că tata nu era treaz când m-a făcut”, a glumit comediantul în stilul său caracteristic, povestind despre faptul că ține foarte mult la șprițuri, doar că nu mai poate consuma cât alcool și-ar dori din cauza inimii.

ADVERTISEMENT

Actorul și-a făcut cont de Tiktok

Comediantul i-a luat pe toți prin surprindere anunțând că și-a făcut cont de Tiktok, platformă din ce în ce mai populară în România, acolo unde migrează tot mai multe vedete.

„Am intrat în rândul lumii. Sunt pe Tiktok.  Jean Paler 52. Mi-a făcut contul cineva care se pricepe. Eu nu le am cu telefonul”, a spus Jean Paler.

Actorul are planuri mari din punct de vedere profesional în 2022. În curând va avea un turneu în Irlanda. La sfârșitul anului, pe 17 decembrie, data zilei sale de naștere, când va avea 70 de ani, va susține un spectacol aniversar așa cum doar el știe să o facă.

ADVERTISEMENT