Sporturi

Michael Schumacher s-a uitat la Marele Premiu al Germaniei împreună cu Jean Todt. Detalii nesperate despre starea fostului campion mondial!

31.07.2019 | 19:40
Jean Todt a făcut dezvăluiri incredibile despre starea de sănătate a fostului mare pilot de Formula 1 Michael Schumacher

Președintele Federației Internaționale de Automobilism, Jean Todt, a făcut dezvăluiri incredibile despre starea de sănătate a fostului mare pilot de Formula 1 Michael Schumacher. Germanul în vârstă de 50 de ani, septuplu campion mondial în Mrele Circ, se află în convalescenţă după un grav accident suferit la schi, în luna decembrie a anului 2013.

Jean Todt, dezvăluiri incredibile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: ”Nu renunţă şi continuă să lupte”

”Sunt întodeauna atent cu astfel de declaraţii, dar este adevărat. Am văzut cursa (n.r. – Marele Premiul al Germaniei) cu Michael Schumacher în locuinţa lui din Elveţia. Michael este pe cele mai bune mâini şi este bine îngrijit în casa lui. Nu renunţă şi continuă să lupte”, a dezvăluit Jean Todt ultimele informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

”Famlia lui luptă la fel şi bineînţeles prietenia noastră nu mai poate fi la fel cum era odată. Asta doar pentru că nu mai există aceeaşi comunicare ca înainte. El continuă să lupte şi familia lui face la fel”, a mai declarat Jean Todt într-un interviu acordat postului Radio Monte Carlo şi preluat de presa internaţională. Însă, fostul manager general şi director al Ferrari a a recunoscut că este dificilă comunicarea cu fostul sportiv din cauza afecţiunilor suferite.

Michael Schumacher și Jean Todt sărbătorind o victorie într-un Mare Premiu de Formula 1

Soția lui Schumacher decide cine îl poate vedea pe fostul pilot

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost oferite la începutul acestei luni tot de Jean Todt, care spunea și atunci că relația sa cu fostul mare pilot s-a schimbat dramatic, deoarece comunicarea nu mai este aceeași. Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, nu permite nici măcar foştilor colegi de la Ferrari să îl viziteze pe fostul pilot: “Doar câteva persoane îl pot vizita pe Schumacher. Soția sa, Corinna, decide cine are permisiunea să îl vadă”, a spus Luca Badoer.

În schimb, un apropiat al familiei Schumacher a dezvăluit sub anonimat că fostul campion mondial nu îşi va reveni vreodată din starea în care se află. La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri