Fotbal intern

Jerry Gane, ameninţat de Cortacero: „M-au deranjat declaraţiile. Nu sunt răzbunător”. Exclusiv

24.01.2021 | 10:17
Jerry Gane amenintat de Cortacero Mau deranjat declaratiile Nu sunt razbunator Exclusiv
ADVERTISEMENT

Printre contestatarii lui Pablo Cortacero se numără și antrenorul echipei Dinamo, Jerry Gane. Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, spaniolul s-a declarat deranjat de criticile tehnicianului.

Ajuns la Dinamo după ce a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță, Pablo Cortacero a devenit rapid inamicul public numărul 1 în „Groapă”, din cauza promisiunilor sale neonorate.

ADVERTISEMENT

Suporterii din programul DDB, „câinii” au încercat în ultima vreme să îndepărteze de la club oamenii spaniolului, dar și să anuleze complet influența ibericului la club.

Jerry Gane, amenințat de Cortacero: „M-au deranjat declarațiile”

Pablo Cortacero a acordat un interviu exploziv pentru FANATIK, în care a vorbit despre situația de la Dinamo. El a fost chestionat cu privire la toate problemele din jurul clubului, pornind de la lipsa banilor și până la relația cu fanii din programul DDB.

ADVERTISEMENT

Spaniolul a vorbit inclusiv despre declarațiile date de Jerry Gane, cel care a preluat rolul de antrenor principal al echipei, după plecarea lui Cosmin Contra. Gane i-a fost secund lui „Guriță”, însă a fost convins de fanii din DDB să rămână la echipă și după plecarea fostului selecționer.

„Echipa joacă mai bine. M-au deranjat anumite declarații pe care le-a dat el, dar echipa joacă bine în condițiile actuale. Eu îl înțeleg că e supărat, nu sunt răzbunător. Important e ca echipa să meargă bine și să urcăm în clasament”, a spus Cortacero pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 3 victorii și 1 egal a obținut Gane în șase meciuri ca antrenor principal al lui Dinamo;
  • 8-5 este golaverajul „câinilor” de când au fost preluați de fostul atacant.

Ce spusese antrenorul: „Se trezește dimineața și spune lucruri aiurea, pe care le-a visat”

Jerry Gane nu a ezitat să îl critice pe Pablo Cortacero. Deși spaniolul este patronul lui Dinamo și cel care plătește salariile tuturor angajațiilor, acest lucru este valabil doar pe hârtie. Gane nu a primit niciun salariu din partea spaniolului. Antrenorul a răbufnit după meciul cu Chindia Târgoviște, din etapa precedentă, și l-a atacat pe cel ce a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Gane i-a lăudat pe fanii din programul DDB pentru ajutorul financiar pe care îl acordă clubului, însă a desființat atitudinea lui Cortacero. Spaniolul nu le oferă angajaților din Ștefan cel Mare altceva decât promisiuni de luni bune!

„Cei din DDB fac eforturi să nu mai plece jucători. Dacă mai pleacă jucători importanţi va fi foarte greu, pentru că jucătorii tineri nu sunt încă pregătiţi pentru acest nivel. N-au intrat banii.

Am văzut un interviu al lui Cortacero în care a promis că vin banii. Deocamdată, numai vorbe. Nu ştiu ce are de gând acest om. Se trezeşte dimineaţă şi probabil visează şi spune lucrurile aiurea, pentru că deocamdată, din august, nu a adus un euro aici”, a declarat Gane.

  • Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, după 17 etape;
  • 19 puncte au adunat „câinii roșii”, dintre care 10 au fost obținute cu Gane pe bancă.
ADVERTISEMENT