Life

Jerry Springer a murit! Celebrul prezentator TV suferea de o boală gravă

Jerry Springer a murit la vârsta de 79 de ani! Celebrul prezentator TV suferea de o boală gravă și era retras de câteva luni bune.
27.04.2023 | 17:33
Jerry Springer a murit Celebrul prezentator TV suferea de o boala grava
Jerry Springer a murit. Fotot Hepta
ADVERTISEMENT

Jerry Springer a murit la vârsta de 79 de ani! Celebrul prezentator de televiziune a murit acasă, conform unui anunț al familiei.

Jerry Springer a murit! Avea 79 de ani

Jerry Springer s-a retras în propria lui casă după ce a fost diagnosticat cu cancer, iar în decurs de câteva luni starea lui de sănătate s-a degradat cu fiecare zi care trecea.

ADVERTISEMENT

Familia omului de televiziune a fost cea care a anunțat vestea morții. Tot familia a spus și că Jerry Springer a murit „în pace”, alături de cei dragi, în propria casă.

Tot odată cu anunțul morții a venit și vestea că legendarul prezentator TV suferea de cancer de luni bune. Acesta s-a stins în Chicago.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al familiei, Jene Galvin, a declarat că Jerry Springer este de neînlocuit și că familia nu știe cum va face față acestei pierderi.

“Capacitatea lui Jerry de a intra în contact cu oamenii a stat la baza succesului său în tot ceea ce a încercat, fie că era vorba de politică, de radiodifuziune sau pur și simplu de a glumi cu oamenii de pe stradă care doreau o fotografie sau o vorbă.

ADVERTISEMENT

Este de neînlocuit și pierderea lui doare enorm. Dar amintirile despre intelectul, inima și umorul său vor dăinui”, a transmis acesta.

Jerry Springer, un show de 27 de ani la TV

Jerry Springer a fost gadza emisiunii „Jerry Springer Show” vreme de 27 de ani, devenind una dintre cele mai iubite figuri ale televizunii americane.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator a fost prezentator de știri înainte de a fi gazda propriului show, lucru care s-a întâmplat în 1991. Atunci a fost data lansării Jerry Springer Show.

Acesta avea un succes imens peste tot în America, iar în unele orașe acesta avea o audiență mai mare decât celebra Oprah Winfrey.

Talk show-ul său s-a încheiat în anul 2018, dar a mai avut un alt proiect la TV. Jerry Springer a apărut în emisiunea ‘Judge Jerry’, care a avut trei sezoane.

ADVERTISEMENT
Tags: