Life

A murit în direct! Un prezentator de radio a făcut infarct în timpul emisiunii. Avea 55 de ani

A murit în direct! Un prezentator de radio a făcut infarct în timpul emisiunii pe care o prezenta, conform unui anunț făcut chiar de postul de radio.
24.10.2022 | 21:39
A murit in direct Un prezentator de radio a facut infarct in timpul emisiunii Avea 55 de ani
Un prezentator de radio a murit în direct. A făcut infarct. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Veste șocantă pentru ascultătorii unui post de radio britanic. Gazda emisiunii a murit în direct, când își prezenta emisiunea.

Un prezentator de radio a murit în direct. A făcut infarct

Bărbatul pe nume Tim Gough avea 55 de ani și își iubea meseria. Acesta a murit chiar în timpul unei transmisuni în direct, spre șocul tuturor celor prezenți.

ADVERTISEMENT

Ulterior, postul de radio unde era angajat bărbatul, GenX Radio Suffolk, a transmis un mesaj prin care a anunțat că prezentatorul a murit chiar în timp ce prezenta emisiunea.

De asemenea, postul de radio a transmis un mesaj de susținere pentru familia prezentatorului de radio care a decedat. Acesta a lăsat în urmă un fiu.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să vă informăm cu cea mai mare durere că dragul nostru prieten și gazda matinalului, Tim Gough, a murit în această dimineață în timp ce își prezenta programul.

Dragostea noastră merge către familia lui, fiul, sora, fratele și mama lui. Tim făcea ceea ce îi plăcea. Avea 55 de ani”, a transmis postul de radio pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Vestea a venit ca un șoc și pentru prietenii bărbatului. „Un apel telefonic imediat după prânz a confirmat vestea la care niciunul dintre noi nu s-ar fi putut aștepta: Tim Gough nu mai este printre noi.

Un om, un domn și un tată minunat. Somn ușor, prietene, a fost un privilegiu să te numesc prieten”, a scris jurnalistul Jason King.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de radio mort, carieră de un sfert de secol

Directorul postului de radio unde a lucrat prezentatorul care a decedat a transmis că Tim Gough a avut o carieră de peste 25 de ani, după ce a debutat în acest domeniu în 1986.

De atunci, Tim Gough a continuat să prezinte diferite emisiuni matinale și venea cu drag la muncă pentru că își iubea meseria, acesta fiind și locul în care a murit.

„Cariera sa la radio s-a întins peste un sfert de secol și a început la Radio Orwell în 1986. A continuat să prezinte emisiuni matinale la Saxon Radio și SGR-FM, precum și la Smooth Radio și la diferite alte posturi de radio din East Midland”, a spus James Hazell, directorul GenX Radio Suffolk.

ADVERTISEMENT
Tags: