Fotbal international

Joao Felix și Zlatan Ibrahimovic s-au accidentat și pot rata reluarea competiției în iunie. Ce au pățit cele două vedete

25.05.2020 | 19:38
Joao Felix si Zlatan Ibrahimovic sau accidentat si pot rata reluarea competitiei in iunie Ce au patit cele doua vedete
ADVERTISEMENT

Două dintre vedetele din fotbalul european riscă să nu se afle pe teren la reluarea competiției în ligile lor, în urma unor accidentări suferite la începutul acestei săptămâni în perioada de reluare a pregătirilor.

Joao Felix și Zlatan Ibrahimovic s-au accidentat la antrenamente

Portughezul Joao Felix se află acum la a treia accidentare suferită de când s-a transferat vara trecută pentru 126 de milioane euro de la Benfica Lisabona.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a ales să joace pentru a doua oară la AC Milan, semnând un contract chiar în ianuarie, pentru șase luni de zile, cu drept de renegociere pentru prelungire. A marcat patru goluri, a venit pandemia, dar acum tocmai cel mai important atacant riscă un stop lung, după ce s-a accidentat la antrenament.

Portughezul are o întindere de ligamente la genunchi

Portughezul a suferit o accidentare la ultimul antrenament, o întindere de ligamente la genunchiul stâng. După primele examene medicale ar putea rămâne pe tușă pentru trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Joao Felix va rata astfel primul meci de la redeschiderea campionatului Spaniei, cel de pe terenul lui Bilbao, programat chiar peste trei săptămâni.

La Zlatan Ibrahimovic încă nu se știe gravitatea problemei

Zlatan Ibrahimovic ar putea lipsi mai mult de trei săptămâni. Va fi supus unui examen pentru a se știi dacă e vorba de o întindere la mușchii gemeni, care ar însemna o lună de pauză sau la tendonul lui Achile, lucru mult mai grav, care poate duce la o pauză de minim două luni.

ADVERTISEMENT
Joao Felix și Zlatan Ibrahimovic s-au accidentat și pot rata reluarea competiției în iunie. Ce au pățit cele două vedete. Foto: Gazzetta dello Sport.it

Suedezul a simțit o înțepătură la pulpă în timp ce se antrena la centrul de la Milanello și imediat echipa medicală a fost lângă el. Pentru moment, până la efectuarea unei investigații, stafful medical al lui Milan a evitat să se pronunțe asupra gravității accidentării.

Suedezul a plecat de la Milanello pe picioarele lui

Singura veste pozitivă pentru fanii lui Milan este faptul că Zlatan Ibrahimovic a putut părăsi antrenamentul pe propriile picioare, ceea ce este un semn bun și ar putea însemna că nu e vorba de tendonul lui Achile.

ADVERTISEMENT

Cert este că ambii jucători nu vor fi prezenți pe teren la primele meciuri ale echipelor lor de la reluarea campionatului după pandemia de coronavirus și asta reprezintă pierderi importante pentru echipele lor.

 

 

ADVERTISEMENT