Life

Johnny Depp, de nerecunoscut. Celebrul actor a ajuns în baston după ce a fost găsit inconștient recent

Imagini surprinzătoare cu Johnny Depp. După ce a fost găsit inconștient în camera de hotel, a fost fotografiat deplasându-se cu ajutorul unui baston.
31.07.2023 | 15:30
Johnny Depp de nerecunoscut Celebrul actor a ajuns in baston dupa ce a fost gasit inconstient recent
Johnny Depp, de nerecunoscut după ce s-a confruntat cu mai multe probleme medicale. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Johnny Depp a fost surprins deplasându-se cu ajutorul unui baston după ce recent a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta. Cum se simte starul internațional după ce s-a confruntat cu mai multe probleme.

Johnny Depp a ajuns în baston

La sfârșitul lunii mai Johnny Depp a suferit o accidentare destul de gravă la picior, iar în urmă cu o săptămână a fost găsit inconștient în camera sa de hotel Ungaria, motiv pentru care concertele sale au fost anulate, astfel că ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru artist.

ADVERTISEMENT

La aproximativ două luni de când s-a lovit la gleznă, starul din Pirații din Caraibe a revenit în Boston, pentru a susține spectacolele pe care le avea programate aici împreună cu trupa sa Hollywood Vampires.

Îmbrăcat lejer, dar elegant, așa cum și-a obișnuit fanii, vedeta care a cântat și în România, are încă nevoie de baston pentru a se putea deplasa. Din ținuta sa nu au lipsit ochelarii de soare, ce mascau probabil oboseala acumulată recent.

ADVERTISEMENT
johnny depp concert chitară baston
Johnny Depp are nevoie de un baston pentru a se deplasa.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta/ YouTube

Cu toate acestea, Johnny Depp continuă să urce pe scenă pentru a se încărca cu energia publicului, după ce a fost nevoit să stea o perioadă departe de cei care îl îndrăgesc. „A început cu o mică accidentare, dar undeva între Cannes şi Royal Albert Hall s-a înrăutăţit.

Mai mulţi medici profesionişti mi-au sugerat ferm să evit orice activitate în acest moment şi nu voi putea călători. Dar abia aştept să mă odihnesc, astfel încât cei patru vampiri să poată fi cei mai buni în turneul lor european”, spunea Johnny Depp după ce s-a accidentat.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat în Ungaria

Cât despre evenimentul neplăcut din Ungaria, fanii nu au primit prea multe explicații. În timp ce așteptau concertul de pe Papp Laszlo Sport Arena, au fost anunțați că acesta nu va mai avea loc, din motive neprevăzute

Ulterior, presa locală a scos la iveală faptul că Johny Depp a fost găsit inconștient și nu a mai putut ajunge la spectacol. Un membru al staff-ului hotelului a explicat că vedeta nu a putut nici măcar să părăsească locația.

ADVERTISEMENT

„Tot ce am auzit este că Depp a fost resuscitat, nici măcar nu a putut părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă nu cumva este vorba de ceva mai mult decât un simplu exces de star rock”, e explicat o sursă potrivit news.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: