Life

Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel. Două concerte ale trupei din care face parte au fost anulate

Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel. Două spectacole ale trupei The Hollywood Vampires au fost anulate.
22.07.2023 | 16:02
Johnny Depp gasit inconstient in camera sa de hotel Doua concerte ale trupei din care face parte au fost anulate
Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Actorul și cântărețul Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta, înainte de un concert care ar fi trebuit să aibă loc acum câteva zile. Un alt spectacol al formației din care face parte starul de la Hollywood a fost anulat.

Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel

Actorul se află în turneu alături de trupa The Hollywood Vampires, care a susținut un concert și în România la începutul lunii iunie. Din păcate, show-ul pe care formația urma să-l aibă la Budapesta a fost anulat.

ADVERTISEMENT

Johnny Depp era cazat la un hotel din capitala Ungariei și a fost găsit inconștient în cameră, scrie mediafax.ro. Formația a fost nevoită să anuleze un al doilea spectacol din cadrul turneului.

Concertul din Budapesta a fost anulat pe ultima sută de metri, potrivit presei din Ungaria. Trupa ar fi trebuit să cânte, pe 18 iulie, la Papp László Sport Arena.

ADVERTISEMENT

Starea actorului a fost destul de gravă, deoarece un medic a fost chemat la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor. Biletele achiziționate de fani pentru acest spectacol vor fi rambursate integral.

Totul a fost pregătit pentru concert, însă nimeni nu a prevăzut ceea ce avea să se întâmple cu îndrăgitul actor și cântăreț. Turneul european al trupei, din care mai fac parte Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith), a început în iunie și se va termina pe 23 iulie, în Germania.

ADVERTISEMENT

Trupa The Hollywood Vampires a anulat un alt concert

Trupa nu a putut susține nici spectacolul din Slovacia, programat inițial pentru Olympic Fields, Zvolenska Slatina. Ulterior, show-ul a fost reprogramat la Amphitheatre Banska Bystrica, la aproximativ 30 km distanță.

Motivul anulării concertului din Slovacia a fost faptul că locul unde urma să aibă loc spectacolul era “nesigur” și “incomplet”. Reprezentanții formației au postat o declarație în acest sens.

ADVERTISEMENT

“La sosirea de astăzi la locul de desfășurare din Slovacia pentru a începe să ne pregătim pentru spectacolul din această seară, a devenit rapid clar că construcția instalației era incompletă și, prin urmare, nesigură atât pentru trupă, cât și pentru publicul larg”, se arată în declarația trupei, potrivit Mirror.

Marți, concertul care urma să aibă loc la Budapesta, a fost anulat, lucru care i-a dezamăgit pe fanii trupei. Motivul anulării nu a fost dezvăluit, însă reprezentanții au anunțat că “toți membrii trupei sunt în siguranță și sănătoși”. De altfel, anularea din Slovacia nu are legătură cu cea din Budapesta, după cum a mai anunțat trupa pe Instagram.

ADVERTISEMENT