Life

Johnny Depp va ajunge în România în 2023. Trupa din care face parte va susține un concert la București

Johnny Depp va veni în România în vara anului 2023. Trupa din care face parte, Hollywood Vampires, va susține un concert în Capitală.
02.11.2022 | 18:08
Johnny Depp va ajunge in Romania in 2023 Trupa din care face parte va sustine un concert la Bucuresti
Trupa din care face parte Johnny Depp va susține un concert la București anul viitor. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Johnny Depp vine în România în 2023, alături de Hollywood Vampires, din care face parte. Grupul muzical va ajunge la noi în țară ca parte a unui turneu european.

Johnny Depp ajunge în România în 2023, alături de membrii trupei Hollywood Vampires

Actorul se bucură de o perioadă foarte bună din viața lui, la câteva luni după ce a câștigat procesul cu fosta soție, Amber Heard.

ADVERTISEMENT

La puțin timp după câștigarea procesului, Johnny Depp s-a concentrat pe cariera muzicală și s-a implicat într-un nou proiect. Pe 15 iulie, actorul din Pirații din Caraibe a lansat un album alături de cântărețul rock englez Jeff Beck.

Actorul este membrul al formației Hollywood Vampires, din care mai fac parte Alice Cooper, Joe Perry (chitaristul Aerosmith) și Tommy Henriksen.

ADVERTISEMENT

Trupa va concerta anul viitor în mai multe orașe din Europa anul viitor, potrivit Business Insider.

Formația Hollywood Vampires va susține un concert la București pe 8 iunie 2023, la Romexpo. Acest concert va deschide seria evenimentelor din Europa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trupa va ajunge și în Marea Britane, Elveția, Austria, Luxemburg, Slovacia, Germania, Bulgaria și Turcia. Turneul ar fi trebuit să aibă loc în 2021, dar a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19.

“Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai făcut niciun turneu din cauza COVID. Abia aștept să mă întâlnesc din nou cu băieții, îmi place foarte mult să fiu în acea trupă.

ADVERTISEMENT

Trupa mea este grozavă și minunată, dar cântatul împreună cu Vampirii este cu totul altceva.”, a transmis Alice Cooper, potrivit Kerrang.

Numele trupei provine de la clubul de băutori The Hollywood Vampires. Alice Cooper este cel care a pus bazele grupului în anii ’70, iar din acesta făceau parte și alți artiști cunoscuți, printre care și John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.

Cât costă biletele la concertul trupei Hollywood Vampires

Începând cu 2 noiembrie, biletele pentru concertul Hollywood Vampires intră în pre-vânzare.

Acestea pot fi cumpărate începând de vineri, 4 noiembrie, de la ora 10, de pe platformele specializate.

Prețul biletelor early bird variază de la 269 RON (54,75 euro) la 429 RON (87 euro). Biletele de pre-vânzare sunt ceva mai scumpe decât cele care vor putea fi achiziționate de vineri.

Fanii trupei vor putea achiziționa și pachete speciale pentru a-i întâlni pe membrii trupei, dar acestea costă peste 1.000 de euro.

Trupa a mai concertat la București în 2016, tot la Romexpo.

ADVERTISEMENT