Life

Jorge, relație specială cu fiica sa de 13 ani. Cum o ține aproape cântărețul pe Karina

Jorge, despre legătura cu fiica sa, Karina. Care este relația pe care o au, după ce copila s-a întors din America și cum o păstrează alături.
25.10.2022 | 09:52
Jorge relatie speciala cu fiica sa de 13 ani Cum o tine aproape cantaretul pe Karina
Jorge, despre legătura cu fiica sa, Karina. Care este relația pe care o au și cum o păstrează alături. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator al emisiunii Masked Singer România are o relație specială cu fiica sa încă de la venirea ei pe lume. Cum o ține aproape cântărețul pe Karina, care în luna noiembrie va împlini vârsta de 14 ani.

Jorge, despre legătura cu fiica sa, Karina. Care este relația pe care o au și cum o păstrează alături

Jorge are numai cuvinte de laudă pentru fiica sa, Karina, din mariajul cu Alina Laufer. Artistul a păstrat mereu legătura cu copila, mai ales în perioada în care aceasta a locuit cu mama sa în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

De atunci cei doi păstrează obiceiul de a vorbi în fiecare zi la telefon. În plus, distanța nu este deloc un impediment în cazul legăturii lor, care este una puternică, în ciuda faptului că vedeta are un program stabilit cu fosta soție pentru a o vedea pe copilă.

„10 minute zilnic pe telefon cu ea au făcut diferența pentru relația noastră. Iar în momentul în care ea s-a întors în țară am simțit că parcă nu am pierdut nimic, din contră, ne-am apropiat și mai mult.

ADVERTISEMENT

Și cred că a contat mult și pentru ea fiindcă a putut să se descarce, avea cui să povestească, iar eu o ascultam și încercam să o sfătuiesc cum să se poziționeze față de colegii noi, ca să se poată integra.

Iar momentele când mergeam în vacanță să o vizitez erau wow pentru că era bucurie sinceră. Acum suntem în București amândoi și păstrăm tradiția de a ne auzi și a ne vedea pe video zilnic.

ADVERTISEMENT

Suntem la 30 de minute de mers unul de altul, dar încă se păstrează acel program stabilit la divorț. Însă sper că, pe viitor, lucrurile se vor schimba”, a mărturisit Jorge pentru revista viva.ro.

Jorge, mândru de fiica sa, Karina

Jorge este tare mândru de Karina, care studiază la o școală privată după o programă americană. Adolescenta de 13 ani are numeroase proiecte, face tot felul de cursuri și se dezvoltă în mai multe direcții.

ADVERTISEMENT

Fata învață foarte multe lucruri folositoare, deși în momentul de față nu știe ce carieră vrea să urmeze. Copila cochetează totuși cu Medicina sau cu profesia de estetician.

ADVERTISEMENT