Life

Jorge, sunat de fiica lui, în direct. Artistul a dezvăluit ce obicei emoționant are Karina: „E meritul ei”

Jorge a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar în timp ce era în direct, a fost sunat de fiica lui. Ce relație au cei doi.
20.09.2022 | 17:25
Jorge sunat de fiica lui in direct Artistul a dezvaluit ce obicei emotionant are Karina E meritul ei
Jorge a dezvăluit ce obicei are fiica lui. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Momentul lui Jorge din emisiunea lui Cătălin Măruță a fost întrerupt de un apel primit de la fiica lui, Karina. Artistul a răspuns și, de altfel, a vorbit și despre relația strânsă pe care o are cu fetița.

Karina, fiica lui Jorge, l-a sunat pe artist în timp ce acesta era în direct. Cum se înțeleg cei doi

Jorge a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a lua parte la o rubrică cu provocări. Chiar în timp ce se afla în direct, artistul a fost sunat de fiica lui.

ADVERTISEMENT

Karina are 12 ani și este rodul iubirii dintre cântăreț și Alina Laufer, cu care a fost căsătorit timp de cinci ani. O bună perioadă de timp, fetița a locuit în America împreună cu mama sa, dar, în prezent, s-au întors în România.

Cu toate că era la televizor, Jorge i-a răspuns fiicei sale, care voia să-l anunțe ca a ieșit de la școală și să-i povestească cum i-a fost ziua.

ADVERTISEMENT

Artistul a mărturisit că este un obicei pe care Karina și l-a format singură și că făcea același lucru chiar și atunci când locuia în Statele Unite, în ciuda diferențelor de fus orar.

„E meritul ei”, a susținut Jorge.

Jorge i-a simțit lipsa fiicei sale după divorțul de Alina Laufer

În trecut, Jorge a dezvăluit că divorțul de prima lui soție nu l-a afectat atât de mult. În schimb, ceea ce l-a durut cel mai tare a fost faptul că a stat departe de Karina.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit că a fost în depresie și că cel mai rău episod a avut loc în momentul în care fata lui și Alina Laufer s-au stabilit în America.

„Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina.

ADVERTISEMENT

Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine. Nu calculasem asta”, a povestit Jorge pentru Libertatea. 

ADVERTISEMENT