Fotbal international

Jose Mourinho s-a îmbogăţit după ce a fost dat afară de Manchester United! Câţi bani i-au intrat în conturi

10.01.2019 | 15:42
Jose Mourinho sa imbogatit dupa ce a fost dat afara de Manchester United Cati bani iau intrat in conturi
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho s-a îmbogăţit după ce a fost dat afară de Manchester United. Antrenorul portughez s-a despărţit de formaţia de pe “Old Trafford” la mijlocul lunii decembrie, iar după ruperea contractului, tehnicianul de 55 de ani a pus mâna pe o mică avere.

Recent, Jorge Mendes, agentul lui Jose Mourinho, s-a întâlnit cu Ed Woodward, vicepreşedintele lui Manchester United, şi au ajuns la un acord în privinţa banilor pe care antrenorul portughez îi va primi după ce a fost demis. Conform The Sun, “The Special One” a primit 15 milioane de lire sterline, cu toate că jurnaliştii englezi au anunţat că tehnicianul ar fi trebuit să primească 22,5 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho s-a îmbogăţit după ce a fost dat afară de Manchester United. Poate negocia viitoare mutare

Jose Mourinho s-a îmbogăţit după ce a fost dat afară de Manchester United, dar poate şi să negocieze următoarea destinaţie. Antrenorul de 55 de ani nu putea să fie implicat în tratative până când nu ajungea la un acord cu “diavolii”. Acum, portughezul este liber, iar Florentino Perez este dispus să-l aducă înapoi la Real Madrid, echipă pe care a antrenat-o în perioada 2010-2013. Jurnaliştii spanioli au anunţat că Jose Mourinho vrea un fundaş central şi un atacant pentru a semna contractul cu formaţia de pe “Santiago Bernabeu”, iar preşedintele madrilenilor este dornic să-i satisfacă toate poftele pentru a semna.

Jose Mourinho s-a îmbogăţit după ce a fost dat afară de Manchester United. Câţi bani a primit portughezul
Jose Mourinho s-a îmbogăţit după ce a fost dat afară de Manchester United. Câţi bani a primit portughezul

“Nu mai există nicio problemă cu acordul dintre Jose Mourinho şi Manchester United. Totul s-a clarificat. Jose poate acum să accepte o nouă ofertă, dar nu este nicio grabă. Este relaxat şi va aştepta până la finalul sezonului dacă este nevoie”, a declarat un apropiat al lui Jose Mourinho în The Sun. Antrenorul portughez le-a antrenat până în prezent pe Benfica, Uniao de Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid şi Manchester United.

ADVERTISEMENT