ADVERTISEMENT
Fotbal international

Josep Bartomeu, dispus să demisioneze dacă Leo Messi rămâne la Barcelona. Starul argentinian refuză să-l întâlnească pe președinte

Autor: Traian Terzian | 27.08.2020 | 17:51
Josep Bartomeu, dispus să demisioneze dacă Leo Messi rămâne la Barcelona. Starul argentinian refuză să-l întâlnească pe președinte
Președintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu este dispus să demisioneze dacă Leo Messi va rămâne pe Camp Nou. Sursă foto: Twitter Barcelona

Președintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu este dispus să demisioneze dacă Leo Messi va rămâne pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian a produs un adevărat cutremur planetar în momentul în care i-a anunțat pe șefii Barcelonei că vrea să plece gratis din această vară.

Messi mai are un an de contract, dar ar avea o clauză conform căreia poate pleca gratis la finalul sezonului dacă dorește.

ADVERTISEMENT

Dacă Leo Messi rămâne la Barcelona, Josep Bartomeu poate demisiona

Presa a dezvăluit faptul că la baza deciziei lui Leo Messi ar fi relația tot mai rece cu președintele Josep Maria Bartomeu, dar și faptul că acesta l-a adus ca antrenor pe Ronald Koeman, care la rândul lui a început ”curățenia” în lotul catalanilor, fapt neagreat de argentinian.

Postul spaniol de televiziune TV3, citat de site-ul onefootball.com, a anunțat că Josep Bartomeu ar fi dispus să demisioneze dar condiționează acest lucru de faptul ca Leo Messi să garanteze rămânerea la Barcelona.

ADVERTISEMENT

O altă condiție pe care președintele catalanilor o are este aceea ca starul argentinian să iasă public și să spună că decizia de a pleca este legată de numele său. De altfel, Bartomeu încearcă să aibă o întâlnire cu Leo Messi pentru a-l convinge să rămână pe Camp Nou.

Însă, problema este că starul argentinian nu i-ar fi răspuns la telefon președintelui și nici nu dorește să-l întâlnească. Jurnaliștii spanioli se așteaptă ca Messi să rupă tăcerea în zilele următoare și să aibă o întâlnire cu presa în care să expună motivele deciziei sale.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că ruptura dintre Messi și Barcelona pare ireversibilă, jurnalistul Marcelo Bechler, cel care a anunțat primul că argentinianul a notificat clubul prin fax că vrea să plece în această vară liber de contract, crede că lucruri pot reveni la normal.

”Leo Messi ar putea rămâne la Barcelona, deoarece nu vrea ca copiii săi să experimenteze aceleași lucruri pe care le-a simțit el când s-a mutat de la Rosario la Barcelona. Există posibilitatea să rămână la Barcelona pentru familia sa”, a declarat jurnalistul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!