Sport

Jucătorul adus de Dinamo din Italia vrea să joace în națională: ”Sunt român. Abia aștept să fiu convocat”

Dennis Politic a fost probabil cel mai tare transfer făcut de Dinamo în această vară și vrea la naționala României!
11.10.2023 | 23:15
Jucatorul adus de Dinamo din Italia vrea sa joace in nationala Sunt roman Abia astept sa fiu convocat
Dennis Politic vrea să joace la echipa națională. Foto: sportpictures.eu

Fotbalistul a ajuns la Dinamo după ce a fost pus pe liber de italienii de la Cremonese. Fotbalistul a impresionat la penultima clasată din Superligă.

Dennis Politic vrea în naționala României

Înaintea meciurilor cu Belarus și Andorra, selecționerul Edi Iordănescu a primit o provocare din partea unui fotbalist. Starul de la Dinamo vrea să reprezinte România.

Într-o perioadă în care România pierde nume importante precum Daniel Boloca, Theo Corbeanu, Flavius Daniliuc ori chiar Karim Adeyemi, jucători care ar fi putut juca pentru noi, un sportiv este gata să joace pentru tricolor, deși a stat mulți ani în afară.

Dennis Politic ajungea în 2012 la juniorii lui Manchester United și mai juca la Bolton, Salford și Port Vale, în Anglia, înainte de transferul în Italia, la Cremonese.

Acum, după un start bun de sezon la Dinamo, jucând 12 partide și marcând un gol, acesta vrea să joace în naționala lui Edi Iordănescu.

El anunță că, deși a stat 12 ani în afară, este 100% român și vrea să demonstreze în teren că este mândru că s-a născut în țara noastră. Pentru el nu există altă variantă decât naționala României.

Mă simt foarte bine, fiind și român mă simt ca acasă, sunt în țara mea, unde m-am născut și m-am integrat foarte bine. Mister, împreună cu tot staff-ul și colegii mi-au făcut viața ușoară.

Cunosc bine limba română, sunt român 100%, am crescut aici până la 12 ani. Pentru mine a fot mereu o onoare să joc pentru națională, am venit la loturile U17 și U18 și va fi mereu o onoare când voi fi chemat.

Când vor considera selecționerii că merit să fiu acolo voi veni cu cea mai mare plăcere. Mă bucur foarte mult să aud asta, că sunt dorit la națională. Încerc să muncesc cât de mult pot la fiecare antrenament, să joc cât de bine pot si să arăt ce am învățat până la vârsta asta.

Vreau să arăt că merit să fiu la echipa națională și mă bucur că sunt anumite persoane care vor ca eu să fiu acolo și abia aștept să ajung acolo”, a spus Dennis Politic, la Prosport.

  • 10 meciuri și 1 gol are Dennis Politic în acest sezon de SuperLiga
  • 250.000 de euro e cota mijlocașului conform transfermarkt.com
Tags:
Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2.13 este cota pentru ”victorie gazde” la meciul Hermannstadt - Dinamo.