Fotbal international

Juventus-AC Milan 1-0 în Supercupa Italiei. Ronaldo, gol controversat și primul trofeu de la transferul în Italia. Video

16.01.2019 | 21:35
JuventusAC Milan 10 in Supercupa Italiei Ronaldo gol controversat si primul trofeu de la transferul in Italia Video

Juventus a câștigat cu 1-0 partida jucată în Arabia Saudită cu AC Milan, contând pentru Supercupa Italiei. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 62 de Cristiano Ronaldo, dintr-o poziție suspectă de ofsaid.

Pentru Cristiano Ronaldo (33 ani), acesta este cel de-al 27-lea trofeu din carieră, portughezul având în palmares, printre altele, cinci Ligi ale Campionilor, dar și un Campionat European.

Juventus a câștigat Supercupa Italiei pentru a opta oară în istorie, reprezentând un record pentru fotbalul din „Cizmă”. Partida s-a disputat în Arabia Saudită, la Jeddah, pe stadionul echipei unde a antrenat Victor Piţurcă! Arena a fost arhiplină, peste 60.000 de oameni asistând la Supercupa Italiei.


Min. 90+4 – Final de meci.

Min. 74 – Cartonaș roșu pentru Kessie după consultarea VAR! Jucătorul lui Milan l-a faultat dur pe Emre Can

Min. 62 – GOOOOOOL JUVENTUS! Cristiano Ronaldo deschide scorul

Fanii lui AC Milan au reclamat o poziție de ofsaid la Ronaldo în această fază

Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

  • Juventus (4-3-3): Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Dybala, Ronaldo
  • Milan (4-3-3): Donnarumma; Calabria, Zapata, Romagnoli, Rodriguez; Kessié, Bakayoko, Paquetà; Castillejo, Cutrone, Calhanoglu

Meciul Juventus – AC Milan se joacă miercuri, 16 ianuarie, de la ora 19:30, în Supercupa Italiei și va avea o locație externă pentru a zecea oară în istoria de 31 de ani a trofeului. Mai precis partida se va juca în Arabia Saudită, la Jeddah și este pentru prima dată când Supercupa Italiei poposește în această țară dar nu și ultima, pentru că Liga profesionistă din Italia a semnat un contract pe trei sezoane cu omologii din Arabia Saudită. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Evident, judecând după evoluțiile celor două echipe și după forma demonstrată în acest sezon, precum și după faptul că Juventus a câștigat cu 2-0 în campionat chiar pe San Siro torinezii sunt clar favoriți în acest meci, chiar dacă au sosit la Jeddah cu o zi și jumătate mai târziu decât elevii lui Gennaro Gattuso. Cristiano Ronaldo a și declarat că dorește miercuri seară să ridice deasupra capului primul său trofeu oficial cu Juventus.

Juventus – AC Milan Live Stream Online la Look Plus

Partida Juventus – AC Milan are loc miercuri, 16 ianuarie, cu începere de la ora 19:30, pe stadionul King Abdullah Sports din orașul Jeddah. Jocul este transmis în România, în exclusivitate, de către postul Look Plus. Puteți urmări confruntarea și în format LIVE VIDEO accesând site-ul FANATIK.RO. Pentru acest meci interesul a fost enorm, însă numărul fanilor care vor sosi din Italia este destul de redus.

În Italia alegerea ca locație a Arabiei Saudite a provocat multe proteste, mai ales după ce s-a demonstrat în proporție de 99 la sută că guvernul de la Ryahd este cel care a comandat asasinarea jurnalistului dizident Khashoggi. Însă banii nu au miros și sumele oferite de saudiți pentru organizarea acestui joc au ucis orice principii: 20 de milioane de euro Ligii profesioniste și câte 3,5 milioane de euro fiecăreia dintre cele două echipe care își vor disputa trofeul.

Torinezii sunt marii favoriți ai caselor de pariuri

Ambii antrenori promit să trimită pe teren cele mai bune distribuții. Juventus nu îl va avea pe atacantul croat Mario Mandzukic, însă vor juca Dybala și Cristiano Ronaldo, iar în locul lui Mandzukic pe teren va fi unul dintre Douglas Costa sau Bernardeschi. La mijloc nu vor lipsi Pjanic și Matuidi, dar Allegri va decide între Khedira și Betancur. În apărare Cancelo și Alex Sandro sunt lateralii, Chiellini și Bonucci zona centrală. AC Milan s-ar putea despărți după acest joc de atacantul Gonzalo Higuain, venit sub formă de împrumut pe un un sezon chiar de la Juventus, acesta acceptând oferta lui Chelsea.

Juventus - AC Milan. Cristiano Ronaldo a declarat că nu concepe să nu ia primul trofeu oficial cu Juventus
Juventus – AC Milan. Cristiano Ronaldo a declarat că nu concepe să nu ia primul trofeu oficial cu Juventus

La casele de pariuri cota pe succesul lui Juventus e destul de mică, doar 1,48. Egalul are 4,00, iar victoria Milanului a fost apreciată de bookmakeri la 7. Ultimele șase meciuri directe au fost tot atâtea succese pentru bianconeri, care au pierdut ultima dată în fața rossonerilor în 2016, cu 1-0. Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, a spus că această imagine de superfavoriți pentru elevii săi nu e deloc bună, pentru că le poate scădea gradul de concentrare în meci și astfel ar putea avea loc surpriza.