Sport

Juventus vrea să-l împrumute pe Radu Drăgușin. Ar putea fi coechipier cu un alt român

„Bătrâna Doamnă” încearcă să-l împrumute pe fundașul român, iar în pole-position este Cagliari, echipă la care evoluează și Răzvan Marin.
13.08.2021 | 19:48
Juventus vrea sal imprumute pe Radu Dragusin Ar putea fi coechipier cu un alt roman
ADVERTISEMENT

Pentru că nu are prea multe șanse să prindă un loc de titular în noul sezon, Radu Drăgușin va fi împrumutat la o altă echipă din prima ligă italiană. Juventus a demarat deja căutările, iar în pole-position pare să se afle Cagliari, unde evoluează și Răzvan Marin.

Potrivit celor de la calciomercato.com, dacă negocierile se vor finaliza cu succes, tânărul fundaș român va putea ajunge sub comanda lui Leonardo Semplici până pe 23 august, când este programat meciul din prima etapă, cu Spezia.

ADVERTISEMENT

Transferat în vara lui 2018 de la Regal București, pentru 260.000 de euro, Drăgușin a impresionat în scurtele apariții în tricoul „Bătrânei Doamne”. Cu toate acestea, Massimiliano Allegri preferă să mizeze pe Daniele Rugani, o decizie care nu este deloc pe placul fanilor.

Radu Drăgușin, aproape de Cagliari. Juventus vrea să-l împrumute

Deși a avut oferte atât din Premier League – de la echipe precum Crystal Palace sau Wolverhampton, cât și din Germania (Leipzig), Radu Drăgușin ar putea continua în Serie A. Pentru a prinde cât mai multe minute în sezonul care stă să înceapă, Juventus intenționează să-l cedeze sub formă de împrumut la Cagliari, unde ar urma să evolueze alături de Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT

Tentaţiile financiare din alte părţi au fost foarte mari. L-a dorit Crystal Palace, am vorbit cu directorul sportiv de acolo şi m-a întrebat dacă nu putem să îl ducem împrumut.

L-au vrut şi Newcastle, Wolfsburg, RB Leipzig, am avut oferte scrise. A luat bacul cu nota 9.16, chiar bine, am vorbit cu el, face două antrenamente pe zi. A zis ca a vorbit și Allegri cu el, i-a zis ca se va muta în vestiarul echipei mari.

ADVERTISEMENT

Acolo sunt două vestiare, ale tinerilor și ale echipei mari. Face antrenamente grele, stă acolo la baza lor. E Juventus, e normal să fie greu”, dezvăluia impresarul său, Florin Manea, într-un interviu acordat recent.

Fanii sunt de partea fundașului român: „E de 100 de ori mai bun decât Rugani”

Aflat la cel de-al doilea mandat pe banca „Bătrânei Doamne”, Massimiliano Allegri vrea să mizeze pe experiența lui Daniele Rugani (27 de ani) în stagiunea viitoare. O decizie care îi înfurie la culme pe suporteri, având în vedere că fundașul central italian nu se numără printre favoriții lor.

ADVERTISEMENT

Rugani nu e bun nici măcar la echipa Under 23. Drăgușin e de 100 de ori mai bun. Să aflu că el rămâne este o jignire la inteligența noastră, a fanilor.

Dacă aș putea alege pe altcineva în locul lui Rugani, l-aș alege mai degrabă pe Montero (n.r. Montero are 49 de ani și s-a retras în 2007) să joace…chiar și acum”, este doar unul dintre sutele de mesaje care au inundat rețelele de socializare la aflarea acestei vești.

Revenit după împrumutul la Cagliari, Rugani, al cărui contract expiră abia în vara anului viitor, va evolua, în ciuda criticilor, sub comanda lui Allegri. Anunțul a fost făcut chiar de agentul său.

Dacă Juve voia să-l vândă, putea să o facă oricând voia. În acest moment, ei vor să-l păstreze, pentru că Allegri are o anumită idee despre defensivă și se pare că va continua așa”, a dezvăluit Davide Torchia în presa italiană.

ADVERTISEMENT