Life

Kamara, mesaj impresionant după eliminarea de la Survivor. „Nu am reușit să-mi îndeplinesc misiunea de tată”

Kamara a transmis un mesaj impresionant după ce a fost eliminat de la Survivor România. Ce se întâmplă, de fapt, cu Faimosul?
13.04.2023 | 08:15
Kamara mesaj impresionant dupa eliminarea de la Survivor Nu am reusit sami indeplinesc misiunea de tata
Kamara, mesaj impresionant după eliminarea de la Survivor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România devine o competiție din ce în ce mai intensă. Emoțiile își spun cuvântul în rândul concurenților, dar și tensiunile. Doar cei mai buni vor rămâne în cursă, în timp ce restul vor pleca acasă. Pentru Kamara spre exemplu, competiția s-a terminat.

Kamara, eliminat de la Survivor România

Kamara a fost eliminat de la Survivor România în ediția de miercuri, 12 aprilie. Alături de el, în pericol a mai fost și Dan Ursa. Alin Chirilă l-a propus pe acesta spre eliminare. Se pare însă că publicul a decis că el merită să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Kamara nu a avut aceeași noroc. Faimosul a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Drept urmare, Daniel Pavel a anunțat că este nevoit să părăsească competiția. Kamara a fost dezamăgit de votul publicului și a făcut și un anunț impresionant.

Faimosul spune că nu a reușit să își îndeplinească misiunea de tată. Pe de altă parte, el și-a îndeplinit-o pe cea de bărbat. De asemenea, el a mai dezvăluit că și-a făcut mândru băiatul și speră că acesta l-a urmărit pe tot parcursul său.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Kamara a mai adăugat că nu este supărat pe nimeni. Mai mult de atât, el l-a felicitat pe Dan Ursa pentru că rămâne la Survivor România, în ciuda faptului că Alin Chirilă l-a propus pe acesta spre eliminare.

Mesajul Faimosului după ce publicul nu l-a mai vrut în competiție

”Sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el”, a fost mesajul emoționant al lui Kamara, după eliminarea de la Survivor România.

Amintim că pe parcursul competiției, Kamara a avut mai multe discuții aprinse cu numeroși concurenți. Să nu uităm de scandalul imens cu DOC, în care și numele copilului artistului a fost adus în discuție. De asemenea, au existat și discuții contradictorii cu Ionuț Iftimoaie.

ADVERTISEMENT

Menționăm că la un moment dat, Kamara a mărturisit și motivul pentru care a acceptat să vină la Survivor România. Faimosul spunea că nu are nevoie de faimă, ci pur și simplu a venit pentru băiețelul său, care de altfel este bolnav.

ADVERTISEMENT