Life

Eliminare la Survivor România 2023: Kamara vs Dan Ursa. Cine a plecat acasă. Update

Survivor România, ediția din 12 aprilie 2023. Ce concurent a plecat acasă. Kamara sau Dan Ursa? Ambii au fost propuși spre eliminare.
12.04.2023 | 23:25
Eliminare la Survivor Romania 2023 Kamara vs Dan Ursa Cine a plecat acasa Update
Câți concurenți mai sunt la Survivor România 2023. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT
12-04-2023
20:30

Ce concurent a plecat acasă

S-a aflat concurentul care pleacă acasă. Prezentatorul Survivor România 2023, Dan Pavel, a precizat numele lui Kamara. Așadar, Dan Ursa rămâne în continuare în competiție. Kamara a avut și câteva cuvinte de final. A spus că și-ar fi dorit să câștige emisiunea de dragul fiului său, Leon, care suferă de paralizie cerebrală.

12-04-2023
19:43

Cine a câștigat jocul pentru recompensă

Jocul pentru recompensă a fost câștigat de echipa lui Dan Ursa. Membrii au învins echipa lui Alin Chirilă cu 7-4. Urmează ca învingătorii să se joace pe o consolă și să se bucure de câteva momente de relaxare. Ulterior, vor participa la consiliu.

12-04-2023
19:05

Echipa lui Dan se menține pe primul loc în jocul pentru recompensă

Echipa lui Dan ar putea câștiga jocul pentru recompensă de miercuri seară. Ionuț Iftimoaie a reușit să-l ”bată” pe Kamara pe traseu, acumulând încă un punct pentru membrii săi. Așadar, în favoarea coechipierilor lui Dan Ursa scorul a ajuns la 7-2.

12-04-2023
19:03

Echipa lui Dan și echipa lui Alin, confruntare acerbă. Care este scorul

Concurenții poartă o luptă tot mai aprigă. Echipa lui Dan este până în prezent învingătoare în fața echipei lui Alin, cu un scor de 6-2. Pe traseu acum se află Kamara și Ionuț Iftimoaie, care anterior jocului pentru recompensă au avut o altercație aprinsă.

12-04-2023
18:07

Concurenții au început jocul pentru recompensă

Jocul pentru recompensă a început. Concurenții s-au împărțit în două tabere, echipa lui Alin și echipa lui Dan și se luptă ca să câștige un moment în care se pot juca pe gadgeturi. Primele care intră pe teren sunt Alexandra Porkolab și Carmen Grebenișan. Ele trebuie să completeze un set de piese, iar faimoasa influenceriță a adus deja un punct tribului său.

O nouă ediție Survivor România 2023. În seara de miercuri, 12 aprilie, vom asista la o nouă eliminare. Concurenții propuși să plece acasă, în consiliul din 11 aprilie, au fost Kamara și Dan Ursa. Emoțiile acestora sunt unele strânse, deoarece ambii își doresc să ajungă în finală.

Survivor România 2023. Kamara și Dan Ursa, propuși pentru eliminare. Cine va pleca acasă

Kamara a fost nominalizat pentru eliminare în urma voturilor colegilor săi. Dan Ursa, în schimb, a fost propus de către Alin Chirilă, care a câștigat toate probele și a obținut imunitate. Drept urmare, a avut ocazia de a fi cel care numește un concurent care să părăsească emisiunea.

ADVERTISEMENT

”Eu îmi doresc foarte mult să continui această minunată aventură. Sper să ajung până la capăt pentru motivul pentru care am venit aici. Eu nu am nimic de demonstrat nimănui, nici măcar mie.

Nu vreau să demonstrez nimic pentru că aventura asta nu este o demonstrație, ci o trăire. Vreau să duc la capăt această aventură pentru puștiul meu”, a spus Kamara, în consiliul din episodul anterior.

ADVERTISEMENT

Kamara a fost votat de 7 dintre colegii săi să plece în România, iar Alin Chirilă și-a justificat nominalizarea prin faptul că îl consideră fățarnic pe Dan Ursa: ”este fals și mă incomodează”. Deznodământul se va afla în doar câteva ore, începând cu 20:30.

”Am emoții foarte mari, trebuie să recunosc. Mă așteptam în momentul ăsta. Respect decizia lui Alin. Am nevoie de sprijinul celor de acasă. Acum nu mai depinde de mine. Pe traseu dacă aduceam punctul sau nu era strict responsabilitatea mea. Acum depinde de public și eu am mare încredere (…)”, a spus și Dan Ursa când a fost nominalizat.

ADVERTISEMENT

Mai sunt doar 12 participanți în competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană. Drept urmare, marea finală este tot mai aproape și se va afla în curând cine va ridica trofeul din acest an și cine va obține cecul în valoare de 100.000 de euro.

”Te ia din zona de confort. Poate să se întâmple orice”, va spune miercuri seară, una dintre concurentele rămase la Survivor România 2023, referindu-se la cât de surprinzătoare este competiția, prin probele pe care le are și prin ceea ce se întâmplă în consilii.

ADVERTISEMENT

Robert, dezamăgit de Alin în episodul din 12 aprilie, la Survivor România

În episodul din 12 aprilie, Robert își va exprima dezamăgirea față de fostul său aliat, Alin. Îi va reproșa că s-a schimbat și că a devenit trădător, precum Iuda. ”Trei luni ai fost omul bun, cu caracter frumos. Acum… Iuda e pistol cu apă”.

De asemenea, vor apărea neînțelegeri și între Kamara și Ionuț Iftimoaie. Kamara îi va preciza fostului kickboxer român că este, la fel, un trădător. Nu se cunosc, momentan, motivele care au dus la aceste altercații, dar vom afla în scurt timp.

ADVERTISEMENT