Life

Kanal D a anunțat serialul cu care vrea să dea lovitura. Povestea lui este cutremurătoare

Un nou serial turcesc pe Kanal D. Reprezentanții postului de televiziune vor să dea lovitura cu o poveste cutremurătoare.
21.06.2023 | 00:10
Kanal D a anuntat serialul cu care vrea sa dea lovitura Povestea lui este cutremuratoare
Ce serial urmează să înceapă pe Kanal D. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Un nou serial turcesc va debuta pe Kanal D. Reprezentanții postului de televiziune vor să țină din nou publicul neclintit din fața micilor ecrane. Povestea peliculei este una de-a dreptul emoționantă și care ar putea avea mare succes.

Un nou serial turcesc pe Kanal D. Despre ce este vorba

În Turcia, serialul deja s-a bucurat de un număr impresionant de fani. Din acesta fac parte actori deja cunoscuți atât de către turci, cât și de către români. Nu vor lipsi momentele tensionante, dar nici cele amuzante. Când va putea fi văzut totul?

ADVERTISEMENT

Pe data de 4 iulie, pe Kanal D va începe serialul ”Melek”.  În acesta va fi vorba despre o mamă care luptă pentru copiii săi, dar și pentru drepturile sale ca femeie. Viața o va pune greu la încercare încă dinainte de căsătorie, fiind nevoită să facă sacrificii pentru persoana pe care o iubește.

Melek va stârni controverse în familie după ce nu se va supune unui aranjament de căsătorie. Tatăl ei îi va porunci să-și unească destinele cu un bărbat ales de el, fără a ține cont că fiica sa poartă în inimă pe altcineva de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Personajul principal va lupta pentru copii și pentru bărbatul pe care-l iubește

Melek va fugi de acasă, chiar în ziua logodnei, ca să fie împreună cu bărbatul pentru care are sentimente și lângă care se vede întreaga viață. De cum va afla tatăl ei, acesta o va renega, iar cel care dorea să-i fie soț nu o va lăsa în pace. O va căuta să se răzbune, nesuportând ideea că a fost lăsat cu ochii în soare.

Lucrurile vor căpăta o turnură în momentul în care împotriva lui Melek se va întoarce chiar cel pentru care s-a certat cu familia. Și, de parcă nu ar fi suficiente greutățile care i se vor ivi, la un moment dat va primi o veste cruntă din partea medicilor, că suferă de o boală grea.

ADVERTISEMENT

Actrița Nehir Erdogan va fi cea care o va interpreta pe Melek. În cadrul unui interviu, ea s-a declarat mândră de faptul că va face parte dintr-un proiect care va stârni lacrimi și suspans. Îi place foarte mult personajul, deoarece dă dovadă de ambiție și puterea de a înfrunta orice.

”Sunt mândră să fiu parte a acestui proiect extraordinar, în care o interpretez pe Melek, o femeie aparent fragilă,   pe care destinul o pune la încercare. Melek se confruntă cu numeroase provocări, iar puterea incredibilă de a trece peste ele vine din iubirea pe care numai o mamă o poate purta pentru copiii ei”, a declarat protagonista.

ADVERTISEMENT

”Melek” va începe imediat după serialul ”Totul pentru familia mea”, care pe data de 3 iulie va avea ultimul episod. Din 10 iulie, ”Melek” se va putea urmări de trei ori pe săptămână, de luni până miercuri, de la ora 20:00. Serialul a fost difuzat pentru prima oară în 2019, în Turcia.

ADVERTISEMENT