Life

Unde au avut loc filmările pentru Fiica Ambasadorului. În ce zile poate fi urmărit îndrăgitul serial turcesc

Fiica Ambasadorului a adunat rapid milioane de fani în mai multe țări. Serialul are două sezoane, ultimul episod fiind deja difuzat în Turcia în mai 2021.
28.01.2022 | 16:39
Unde au avut loc filmarile pentru Fiica Ambasadorului In ce zile poate fi urmarit indragitul serial turcesc
Unde au avut loc filmările pentru Fiica Ambasadorului. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Fiica Ambasadorului a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite seriale.

Fanii au apreciat imediat distribuția de excepție, intriga plină de mister, dar și peisajele.

Începând de săptămâna următoare, serialul Fiica Ambasadorului va fi difuzat doar în zilele de luni și marți, de la ora 20.00, la Kanal D.

Unde au avut loc filmările pentru Fiica Ambasadorului. În ce zile poate fi urmărit îndrăgitul serial turcesc

Fiica Ambasadorului a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate seriale, având milioane de fani în toată lumea. Telespectatorii au ocazia să-i vadă pe cunoscuții Neslihan Atagul și Engin Akyüre, desemnat cu puțin timp în urmă cel mai frumos bărbat din lume. 

ADVERTISEMENT

Serialul a atras imediat prin intriga sa plină de mister, dar și prin locațiile minunate, iar mulți fani s-au întrebat unde a fost filmat serialul.

Producătorii au decis ca toate filmările pentru Fiica Ambasadorului să se facă în regiunea Mugla, devenită celebră datorită stațiunii Bodrum. Filmările s-au desfășurat în timpul verii, iar multe dintre locațiile alese și peisaje sunt puncte de atracție pentru turiști.

ADVERTISEMENT

Serialul are două sezoane, ultimul episod fiind difuzat în Turcia în luna mai a anului trecut.

Când se va difuza îndrăgitul serial turcesc

Încă de la difuzarea primelor episoade. publicul din România a primit foarte bine serialul. Începând de săptămâna viitoare, va avea loc o modificare în grila de programe.

Fiica Ambasadorului se va difuza în zilele de luni și marți, de la ora 20.00. Inițial, serialul turcesc a fost difuzat de luni până vineri. Premiera a avut loc pe 3 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Din distribuție fac parte actori extrem de apreciați în Turcia, precum: Neslihan Atagul (în rolul Nare), Engin Akyürek (în rolul Sancar), Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Yazkan, Erhan Alpay sau Gonca Cilasun.

Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaș care nu a plecat niciodată din satul natal. Nare (Neslihan Atagul) este fiica unui ambasador. Aceasta a trăit în diferite orașe precum Tokyo, Ottawa sau Oslo. Cei doi au ocazia să se vadă doar câteva zile pe an, dar în timp iubirea lor devine tot mai puternică. Își doresc să se căsătorească, dar Nare dispare.

ADVERTISEMENT