Life

Un nou serial turcesc la Kanal D! Începe la jumătatea lunii noiembrie

Un nou serial turcesc la Kanal D! Se numește „Totul pentru familie” și începe la jumătatea lunii noiembrie. Iată când va fi difuzat.
26.10.2022 | 19:23
Un nou serial turcesc la Kanal D Incepe la jumatatea lunii noiembrie
Un nou serial turcesc la Kanal D! Începe la jumătatea lunii noiembrie. foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Un nou serial turcesc începe la Kanal D și va putea fi urmărit de la jumătatea lunii noiembrie.

Un nou serial turcesc la Kanal D, de pe 14 noiembrie

Serialul numit Totul pentru familia mea va începe de pe 14 noiembrie la Kanal D. Serialul prezintă povestea unei familii cu patru frați care se luptă pentru supraviețuire.

Povestea serialului turcesc de la Kanal D are în centru patru frați care rămân orfani după mai multe evenimente tragice.

ADVERTISEMENT

Intriga ne arată că în spatele tuturor acestor întâmplări se află  Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan).

Kadir (interpretat de Halit Özgür Sari) este cel mai mare dintre frați și are 19 ani. Acesta devine protectorul celorlalți trei, care se bazează pe el având în vedere că părinții lor au murit.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Kadir este dispus să își dea viața pentru ca frații lui să aibă un trai mai bun și face tot ce poate pentru a le oferi o educație mai bună.

Serialul turcesc urmărește toate piedicile puse în calea celor patru frați năpăstuiți de soartă și inclusiv aceștia ajung să trăiască în condiții improprii, astfel că trebuie să învețe să se bazeze doar unul pe celălalt și să își mențină în viață instinctul de supraviețuitor pentru a ieși la capăt.

ADVERTISEMENT

Cei patru frați sunt lăsați de izbeliște de rude

Mai mult decât atât, o lovitură foarte dură vine pentru cei patru frați atunci când află că niciuna dintre rudele lor nu vrea să ia custodia și ei sunt pe cont propriu.

Desigur, copiii suferă foarte mult după mama și tatăl lor care au trecut la cele sfinte,  dar amintirea acestora îi ține împreună și îi fac să treacă peste toate situațiile grele în care sunt puși.

ADVERTISEMENT

Producția este numită una plină de dramatism dar și o lecție despre iubirea dintre frați. Serialul va fi difuzat la Kanal D în fiecare zi, de luni până joi, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT
Tags: