Life

Kanal D, lider de audiență și fără serialele turcești. Cum a umilit concurența

Postul de televiziune turcesc, Kanal D, a fost lider de audiență pe parcursul zilei de joi, 26 mai 2022. Ce program a fost urmărit de mii de oameni la orele prânzului?
27.05.2022 | 15:25
Kanal D lider de audienta si fara serialele turcesti Cum a umilit concurenta
Kanal D, lider de audiență. Cu ce program a ajuns pe primul loc. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Buletinul informativ prezentat de Ilinca Obădescu, de la orele prânzului, a fost cel mai vizionat, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România. Mai exact, știrile de la 12:00 au poziționat postul de televiziune pe primul loc.

Kanal D, lider de audiență. Cu ce program a ajuns pe primul loc

Kanal D a fost lider absolut de audiență cu știrile de la ora 12:00, în timpul zilei de joi, 26 mai 2022. Grupajul informativ de prânz a clasat postul în topul televiziunilor din România chiar și fără seriale turcești.

ADVERTISEMENT

Stația s-a clasat pe locul întâi pe toate categoriile de public monitorizate, scrie wowbiz.ro. O medie de peste 339.000 de români din întreaga țară au urmărit în fiecare minuat al difuzării informațiile transmise de frumoasa șatenă.

Concret, în intervalul de difuzare 12:00 – 13:00, postul turcesc a fost lider de audiență înregistrând 1,8% rating și 20,2% cotă de piață pe targetul Comercial. În același timp, a atins 1,9% rating și 13,4% cotă de piață pe targetul Național.

ADVERTISEMENT

De asemenea, știrile prânzului prezentate de Ilinca Obădescu au înregistrat 1,8% rating și 12,6% cotă de piață pe targetul All Urban. Minutul de audiență maximă a fost atins la ora 12:59, când a adunat în fața micilor ecrane 415.000 de telespectatori din întreaga țară.

Kanal D, lider de audiență și în urmă cu 2 săptămâni

Aceasta nu este singura dată când Kanal D ajunge pe primul loc și depășește posturi de televiziune precum Antena 1 sau Pro TV. În urmă cu aproximativ două săptămâni devenea lider de audiență, tot cu știrile.

ADVERTISEMENT

În data de 17 mai 2022, Kanal D a fost lider absolut de audiență, pe toate segmentele de public. Este vorba tot de o ediție de prânz a buletinului informativ, după cum arată datele furnizate de Kantar Media România.

Știrile postului pot fi urmărite de luni până vineri, de la ora 12:00 și 19:00. În weekend, telespectatorii pot urmări evenimentele zilei de la ora 12:00 și de la 18:00.

ADVERTISEMENT
Tags: