Life

Kanal D, lovitură totală pe piața media. Dan Negru vine să distrugă Pro TV și Antena 1. Ce show pregătesc turcii

Kanal D, lovitură totală pe piața media, în frunte cu Dan Negru. Acesta va prezenta o nouă emisiune de mare succes în alte țări.
10.08.2023 | 10:41
Kanal D lovitura totala pe piata media Dan Negru vine sa distruga Pro TV si Antena 1 Ce show pregatesc turcii
Kanal D, lovitură totală pe piața media. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Kanal D vrea să dea lovitura pe piața media. Dan Negru este prezentatorul noului show de pe canalul turcesc de televiziune.

Kanal D, lovitură totală pe piața media. Vor ca Dan Negru să prezinte

Pentru că a avut mare succes cu formate similare, șefii de la Kanal D vor ca tot Dan Negru să prezinte și cel mai nou show. Este vorba despre o emisiune de cultură generală, numită The Floor.

ADVERTISEMENT

Formatul original este unul olandez și a fost adoptat în mai multe țări europene, unde a fost un real succes. Iar cu Dan Negru în frunte, șansele sale de a fi un succes în România sunt și mai mari!

Emisiunea se va baza pe 49 de participanți avizi de cultură generală. Ei vor sta pe o podea luminată, semnificativă pentru show și efectele vizuale, dându-i și numele.

ADVERTISEMENT

 „În show-ul The Floor, 49 de împătimiți ai quiz-urilor se vor înfrunta în dueluri de cultură generală pe o podea gigantică cu LED-uri, segmentată în pătrate egale, fiecare reprezentând un domeniu de cunoştinţe”, a precizat Kanal D, referitor la noul proiect din grilă.

Când ar urma să apară emisiunea la TV

Dan Negru a mai prezentat emisiuni precum Jocul Cuvintelor și Tu Urmezi, ambele de mare succes. Ele au adus audiențe importante, așa că cine altcineva să fie mai potrivit pentru acest rol decât Dan Negru?

ADVERTISEMENT

Conform Cancan, producătoarea emisiunii este Dana Mladin, cu care Dan Negru lucrează de mai bine de 20 de ani.

Emisiunea The Floor, prezentată de Dan Negru, ar urma să apară pe post chiar din această toamnă, așa că nu mai este mult de așteptat. Show-ul urmează să fie pus chiar în prime-time și o să fie difuzat săptămânal.

ADVERTISEMENT

„Investim constant în conținut de calitate și suntem deja trendsetteri pe segmentele de quiz și game show-uri inteligente, cu câteva producții de succes.

Credem că putem intra la un alt nivel cu spectaculosul și dinamicul The Floor. Vom avea o echipă de producție internă cu experiență care va lucra la acest proiect.”, a declarat Clara Bomboe, Director de Programare și Strategie al Kanal D România.

ADVERTISEMENT
Tags: