Life

Noua emisiune cu care Kanal D vrea să dea lovitura. Ce este The Floor, show-ul cu un mare premiu de 50.000 de lei

O nouă emisiune concurs la Kanal D. Postul vrea să dea lovitura prin această competiție, oferind 50.000 de lei premiu. Ce presupune?
01.08.2023 | 17:46
Noua emisiune cu care Kanal D vrea sa dea lovitura Ce este The Floor showul cu un mare premiu de 50000 de lei
Cine va prezenta ”The Floor”? Sursa foto: ADPM
ADVERTISEMENT

Kanal D va difuza în curând o nouă emisiune concurs. După succesul producțiilor ”Jocul cuvintelor” și ”Tu urmezi”, postul turc este pregătit să cucerească iar publicul printr-un format similar. Acesta va avea ca rol tot testarea cunoștințelor unei persoane, dar prin tactici diferite.

”The Floor”, noua emisiune de pe Kanal D. 50.000 marele premiu. Cum îi poți obține

”The Floor” va fi noua emisiune de pe Kanal D, mai exact, un quiz show, inspirat de peste hotare. S-a transmis deja în Olanda, Franța și Spania, iar cotele de audiență au fost unele uriașe. Așa speră și reprezentanții postului Kanal D să aibă.

ADVERTISEMENT

Încă din primăvară a fost achiziționată competiția și va rula pe micile ecrane ale românilor cel mai probabil din toamnă. În privința moderatorului sunt semne de întrebare, dar se vehiculează că va fi tot Dan Negru, care de când a pășit în platourile de la Kanal D a crescut interesul publicului român pentru Kanal D.

”The Floor! va dispune de o tehnologie spectaculoasă și va fi precum o combinație între un joc al minții cu testarea culturii generale. Premiul cel mare este de 50.000 de lei, care va putea fi obținut de unul dintre cei 49 de participanți.

ADVERTISEMENT

Concurenții vor sta pe o podea LED gigantică și vor trebui să răspundă la întrebări din 49 de domenii, pe parcursul a 4 ediții. Cum? Se vor provoca între ei. De exemplu, o persoană aleasă aleatoriu de prezentator va provoca un rival de alături pentru a răspunde la întrebări.

Toți participanții vor juca unul împotriva celuilalt, așadar. Individul care va avea cele mai multe răspunsuri corecte va fi cuceritorul întregii podele cu domenii. Totodată, persoana care în primele trei ediții se va ”instala” pe cel mai vast teritoriu, va câștiga 5.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cine poate participa la ”The Floor”

Toate persoanele de și peste 18 ani se pot înscrie la ”The Floor”. Un casting este deja în plină desfășurare, iar înscrierile se pot face pe casting.kanald.ro. Cei care vor reuși să treacă de probele din timpul castingului vor avea oportunitatea de a fi parte din ”The Floor”.

”Kanal D “The Floor” – o competiție inteligentă, cu miză uriașă! Un singur concurent obține Marele Premiu în urma unui joc complet, derulat pe parcursul a patru ediții. Fiecare serie de 49 de competitiori se duelează pe parcursul unui joc complet, derulat pe parcursul a patru ediții, la capătul jocului rămânând un singur mare câștigător.

ADVERTISEMENT

Acesta va intra în posesia premiului de 50.000 de lei. De asemenea, în primele trei ediții ale jocului, concurentul care obține cel mai vast teritoriu pe podeaua competiției câștigă 5000 de lei. Castingul pentru participarea în concursul televizat este în plină desfășurare și toți potențialii”, este anunțul oficial al celor de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: