Life

Surpriza de care a avut parte Dan Negru, după prima emisiune Jocul cuvintelor: “Ăsta e cel mai mare câștig”

Dan Negru a revenit pe micile ecrane după plecarea de la Antena 1, cu emisiunea Jocul cuvintelor. Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat după prima ediție.
21.04.2022 | 17:51
Surpriza de care a avut parte Dan Negru dupa prima emisiune Jocul cuvintelor Asta e cel mai mare castig
Dan Negru, mesaj după prima ediție de la Jocul cuvintelor. Ce a remarcat vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D a avut parte de o surpriză de zile mari, chiar după prima emisiune moderată la postul de televiziune cu care a semnat după plecarea de la Antena 1. Moderatorul s-a bucurat enorm când a aflat vestea.

Dan Negru, mesaj după prima ediție de la Jocul cuvintelor. Ce a remarcat vedeta

Dan Negru a consultat audiențele după emisiunea de miercuri, 20 aprilie 2022, și a descoperit că foarte mulți oameni l-au urmărit la ora difuzării. Vedeta a mizat pe Jocul cuvintelor și nu a greșit deloc pentru a ieșit câștigat.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru aseară… Audiențele mari mi-au amintit de vorbele Părintelui Cleopa: «Pe același țevi curge și apa de hazna și apa de izvor». Eu am băut din ambele in televiziune. 

Jocul Cuvintelor e despre apa de izvor. Ăsta e cel mai mare câștig!”, a scris prezentatorul de la Kanal D pe pagina de Facebook, unde a primit foarte multe aprecieri și felicitări din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, audiențe după prima ediție de la Jocul cuvintelor

Show-ul moderat de Regele Revelioanelor a ocupat un loc foarte important în audiențe. Mai exact, conform paginademedia.ro, jocul cuvintelor s-a clasat pe locul doi la nivel național, cu puțin peste 700.000 de telespectatori. Primul loc a fost ocupat de Pro TV, cu Imperiul leilor.

În privința telespectatorilor de la orașe, emisiunea prezentată de Dan Negru a fost pe poziţia a treia, la egalitate cu Antena 1. Fiecare dintre cele două posturi de televiziune a avut câte 330.000 de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Totodată, prima emisiune a lui Dan Negru de când a semnat cu postul turcesc a ocupat un loc pe podium și la secțiunea urban 21 – 54 de ani. A fost pe a treia poziție, cu o medie de 115.000 de telespectatori.

Jocul cuvintelor, o emisiune de cultură generală

Dan Negru are toată încrederea în quiz show-ul pentru care a semnat cu Kanal D. Prezentatorul crede că astfel de emisiuni sunt pe placul celor din fața micilor ecrane datorită întrebărilor de cultură generală.

ADVERTISEMENT

Este un show care se folosește de agilitatea concurenților și de cunoștințele în materie de vocabular, fiecare ediție având câte 5 candidați. Numai unul dintre ei este declarat la finalul emisiunii câștigător!

ADVERTISEMENT
Tags: