Life

Schimbare de proporții pentru Kate Middleton. Ce se va întâmpla, în curând, în familia Prințesei de Wales

Kate Middleton, la un pas de a lua o decizie radicală. Ce eveniment major va avea loc în viața soției Prințului William, la începutul lunii mai.
26.04.2024 | 20:37
Schimbare de proportii pentru Kate Middleton Ce se va intampla in curand in familia Printesei de Wales
Evenimentul major care va avea loc în familia lui Kate Middleton pe 2 mai. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kate Middleton este, din nou, în centrul atenției. În viața Prințesei de Wales urmează un eveniment foarte important, așa că toate privirile sunt ațintite asupra ei. Iată prin ce va trece soția Prințului William.

Ziua de 2 mai este așteptată cu sufletul la gură de întreaga lume

Fără doar și poate, Kate Middleton este una dintre cele mai urmărite și mai apreciate membre a Familiei Regale. De-a lungul timpului, aceasta a reușit să stabilească o relație specială cu fanii și nu este de mirare că toată lumea este cu ochii pe ea.

ADVERTISEMENT

Cât de curând, Familia Regală va marca un eveniment important. În fiecare an, pe data de 2 mai, Prințesa Charlotte este aniversată într-un mod unic. Acum, că va împlini frumoasa vârstă de 9 ani, cu toții așteaptă un singur lucru.

Kate Middleton și-a obișnuit fanii cu anumite postări. Una dintre ele este poza clasică pe care le-o face celor trei copiii ai săi atunci când este ziua lor de naștere. Însă, anul acesta, totul este pus sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

În luna martie, în jurul lui Kate Middleton s-a creat o adevărată controversă. Dorind să posteze o imagine de familie cu ocazia Zilei Mamei, Kate s-a trezit în mijlocul unui scandal.

Cei care o urmăresc pe Prințesa de Wales sigur au observat că îi place foarte mult să facă poze. Însă, la capitolul editare foto nu stă prea bine, iar gafele sale au putut fi observate de întreg internetul.

ADVERTISEMENT

Prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William va împlini 9 ani

După episodul în care poza editată de ea a stârnit multe reacții, este foarte posibil ca soția Prințului William să fi luat o decizie radicală. Anul acesta, pe 2 mai, s-ar putea ca agențiile foto să nu mai primească poze cu Prințesa Charlotte.

Multă lume se așteaptă la asta, având în vedere că același lucru s-a întâmplat și de ziua Prințului Louis. De obicei, momentul aniversar era marcat printr-o poză pe care Kate Middleton o trimitea agențiilor foto. Anul acesta, însă, în cazul Prințului Louis, s-a limitat la o singură postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Presa de peste hotare se așteaptă la orice. Toți jurnaliștii sunt convinși că episodul din luna martie nu i-a picat deloc bine lui Kate, așa că, acum, acesta deține controlul asupra pozelor pe care le oferă sau nu publicațiilor.

Kate Middleton și Prințul William știu că întreaga lume îi adora pe cei trei copii ai lor. Cel mai probabil, aceștia vor mai oferi poze agențiilor de presă, însă, vor fi publicate respectând termenii și condițiile lor.

ADVERTISEMENT