Life

Cancerul nu o împiedică să fie mamă! Gestul emoționant făcut de Kate Middleton pentru fiul său

Gestul emoționant făcut de Kate Middleton pentru fiul său. Prințul Louis a împlinit șase ani, iar soția lui William a respectat tradiția.
23.04.2024 | 22:53
Cancerul nu o impiedica sa fie mama Gestul emotionant facut de Kate Middleton pentru fiul sau
Gestul emoționant făcut de Kate Middleton de ziua fiului său. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Deși se luptă cu cancerul, Kate Middleton a respectat tradiția și a făcut un gest emoționant de ziua fiului său. Simpaticul și năzdrăvanul prinț Louis a împlinit șase ani. Cum a procedat soția lui William.

Ce a făcut Kate Middleton în ziua în care prințul Louis a împlinit șase ani

Louis, cel mai mic copil al lui Kate Middleton și al Prințului William, a împlinit șase ani. Micuțul năzdrăvan a fost de câteva ori protagonistul unor momente adorabile, în care a pus-o pe mama sa în dificultate sau a atras toată atenția asupra lui.

ADVERTISEMENT

Ziua lui de naștere, însă, vine într-o perioadă dificilă pentru Familia Regală a Marii Britanii. Atât Regele Charles, cât și Kate Middelton suferă de cancer, astfel că nu este deloc de petreceri.

Cu toate acestea, Prințesa de Wales nu a putut lăsa ziua copilului să treacă neobservată. Aceasta a respectat tradiția și, ca de fiecare dată când a fost ziua unui membru al familiei, a publicat o imagine inedită făcută chiar de ea.

ADVERTISEMENT

„La mulţi ani la a şasea aniversare, prinţ Louis! Vă mulţumesc pentru toate urările voastre grijulii de astăzi”, este mesajul transmis în mediul online pe contul oficial al Prințului și Prințesei de Wales.

Mesajul este primul semnat de Kate Middleton după anunțul din 22 martie, atunci când a dezvăluit lumii întregi că medicii i-au pus diagnosticul crunt și a început deja tratamentul de chimioterapie.

ADVERTISEMENT
kate middleoton louis zi de naștere
Mesajul emoționat publicat de Kate Middleton de ziua fiului său.
Sursa foto: Instagram

Ce titlu va purta Kate după încoronarea lui William

Kate Middleton, acum bolnavă de cancer, este următoarea Regină a Marii Britanii. În momentul în care William va urca pe tron, el va fi numit Regele William al V-lea, în timp ce soția sa va purta de titlul de Regina Catherine.

Anunțul a fost făcut chiar de o specialistă în istoricul Familiei Regale a Marii Britanii, care a explicat de ce Kate nu va fi numită „regină consort”, așa cum unele persoane au crezut.

ADVERTISEMENT

„Soția regelui este, prin tradiție, regină. Soțului unei regine, în majoritatea monarhiilor, trebuie să i se creeze un titlu. Un soț nu împărtășește rangul soției și același lucru este valabil și pentru soții prințeselor”, a spus Marlene Koenig, conform Hello Magazine. 

ADVERTISEMENT