Life

Kaufland, lovitură totală pentru Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image. Retailerul îți dă 500 de lei ca să faci cumpărăturile

Kaufland, promoție uriașă peste Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image. Compania pune în joc 500 de lei pentru masa de Crăciun.
15.12.2023 | 18:10
Kaufland lovitura totala pentru Lidl Carrefour Auchan si Mega Image Retailerul iti da 500 de lei ca sa faci cumparaturile
Kaufland, promoție uriașă peste Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image. Compania pune în joc 500 de lei pentru masa de Crăciun. Sursa foto: Wikipedia / freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Kaufland, lovitură totală pentru Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image. Retailerul îți dă 500 de lei ca să faci cumpărăturile pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Care sunt condițiile și ce trebuie să știe românii care adoră acest magazin.

Kaufland, promoție uriașă peste Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image. Compania pune în joc 500 de lei pentru masa de Crăciun

Kaufland are o promoție uriașă peste Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image. Compania pune în joc 500 de lei pentru masa de Crăciun, după ce în urmă cu câteva zile anunța că clienții săi pot câștiga carduri cadou cu sume valoroase.

ADVERTISEMENT

De această dată românii nu trebuie să meargă fizic, la cumpărături, ci numai să aruncE un ochi pe paginile de socializare ale vânzătorului cu amănuntul. Concret, pe Facebook reprezentanții firmei organizează un concurs.

Oferta este limitată și este valabilă până în cursul zilei de duminică, 17 decembrie 2023. Criteriile sunt foarte simple: oamenii trebuie să spună care sunt produsele pe care le achiziționează prin intermediul cardului, pentru Nașterea Domnului.

ADVERTISEMENT

Câștigătorii vor fi anunțați pe 19 decembrie 2023. Kaufland mai subliniază că este vorba de 3 carduri de cumpărături, ideale pentru a fi folosite pentru preparatele culinare pentru masa de Crăciun, sărbătoare care se apropie cu pași repezi.

„Spune-ne ce produse cumperi cu Kaufland Card Crăciunul ăsta și poți câștiga unul din cele trei vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei! Pune la finalul comentariului tău #KauflandCard și.. gata!

ADVERTISEMENT

Ești înscris în concurs! Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Concursul se încheie pe 17 decembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 19 decembrie. Baftă!”, este anunțul de pe Facebook.

Kaufland, concurs inedit de sărbători

Kaufland are un concurs inedit de sărbători, dovadă că foarte mulți români au lăsat comentarii la postarea din mediul online. Mulți dintre clienți au răspuns că dulciurile și fructelor nu vor lipsi de pe masa de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Carnea, legumele și cozonacul sunt alte produse adorate de clienții magazinului, în special în perioada sărbătorilor de iarnă. Supermarketul este considerat unul cu alimente de calitate, dar și cu prețuri mai mici decât Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image.

ADVERTISEMENT