Life

Primul magazin din România cu produse la 1 leu! Retailerul vine din Ucraina și amenință supremația Lidl, Kaufland, Mega Image sau Auchan

A apărut primul magazin din România cu produse la 1 leu. Retailerul provenit din Ucraina poate rivaliza cu marile lanțuri de supermarketuri de la noi.
10.12.2023 | 18:00
Primul magazin din Romania cu produse la 1 leu Retailerul vine din Ucraina si ameninta suprematia Lidl Kaufland Mega Image sau Auchan
Primul magazin din România care vinde produse la 1 leu. Sursa foto: corporate.avrora.ua, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A apărut primul magazin din România cu produse la 1 leu, care poate rivaliza cu Lidl, Kaufland, Mega Image sau Auchan. Retailerul provine din Ucraina, iar anul acesta a deschis primul magazin la noi în țară.

Primul magazin din România cu produse la 1 leu! Retailerul provine din Ucraina

Recent, magazinul s-a deschis la noi în țară și deja a atras foarte mulți clienți. Lanțul de magazine este de origine ucraineană, care sunt specializare pe comercializarea unor produse la prețuri pentru toate buzunarele.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Aurora Multimarket, care a fost inaugurat în Suceava, în această toamnă. Localnicii au profitat de prețurile mici încă din prima zi de deschidere.

Acest lanț de magazine este lider pe piața ucraineană de retail pe segmentul Dollar & Variety, iar intrarea pe piața din România reprezintă o acțiune importantă pentru Ucraina în contextul procesului de aderare la UE.

ADVERTISEMENT

De altfel, un motiv pentru care s-a deschis magazinul a fost și sprijinirea economiei Ucrainei, afectată de războiul cu Rusia. Românii vor fi familiarizați cu oferta brandului ucrainean, precum și cu calitatea produselor comercializate în magazin.

Până la finalul acestui ani, retailerul plănuiește să mai deschidă încă 11 astfel de magazine. Unul dintre acestea ar putea fi în Iași, după cum au transmis reprezentanții companiei.

ADVERTISEMENT

“Suntem încântați să începem să activăm în România. Ne dorim ca filosofia noastră de a vinde bunuri accesibile la prețuri minime să aducă emoții pozitive familiilor de români.

Clienții noștri obișnuiți știu că se pot aștepta la actualizări regulate, promoții regulate și reduceri în magazinele Aurora. România este o țară vecină”, a transmis co-fondatorul și CEO al lanțului de multimarketuri Aurora, notează capital.ro.

ADVERTISEMENT

Peste 1.000 de magazine ale retailerului, doar în Ucraina

Aurora Romania SRL este o firmă înființată la începutul lui 2023, dar primul magazin a fost deschis abia recent. În Ucraina, firma și-a început activitatea în anul 2011.

În Ucraina, compania are peste 1.100 de magazine, dar și peste 7.000 de angajați în două dintre centrele de distribuție. Prețurile mici reprezintă un aspect important pentru lanțul de magazine.

Aurora este unul dintre primii trei discounteri din Europa Centrală și de Est la capitolul numărul de magazine nealimentare. Românii sunt așteptați să se bucure de reducerile și de prețurile accesibile ale comerciantului.

ADVERTISEMENT