Life

Kemal din Dragoste infinită revine pe micile ecrane. Burak Ozcivit va apărea într-o producție Netflix

Actorul care l-a interpretat pe Kemal în serialul turcesc Dragoste infinită revine pe micile ecrane. Unde va putea fi urmărit Burak Ozcivit.
12.08.2023 | 15:22
Kemal din Dragoste infinita revine pe micile ecrane Burak Ozcivit va aparea intro productie Netflix
Burak Ozcivit va juca într-o producție Netflix. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu câțiva ani în urmă, actorul Burak Ozcivit făcea furori în rolul lui Kemal din serialul turcesc Dragoste infinită. A furat inimile multor românce care au urmărit producția, iar acum acestea primesc o veste excelentă. Unde va putea fi urmărit.

Vești excelente pentru fanele lui Kemal din Dragoste infinită

Burak Ozcivit a cucerit inimile femeilor din România și a devenit cunoscut publicului internațional după ce a jucat în serialul Dragoste infinită. Povestea de dragoste dintre Kemal și Nihan i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori și multe fete au visat după la o asemenea iubire.

ADVERTISEMENT

În prezent, actorul în vârstă de 38 de ani filmează intens pentru Kuruluş: Osman, serial pentru care risca să ajungă la închisoare după ce mai mulți l-au acuzat că i-a jignit în mod repetitiv. Programul încărcat l-a ținut departe de alte producții, dar acum cei care îl îndrăgesc au primit o veste bună.

Burak Ozcivit a bătut palma cu Netflix și a primit rolul principal în drama Berber (Frizerul). Cel mai probabil, el va începe filmările după ce se va întoarce din vacanța în care este plecat cu soția sa, Fahriye Evcen și cei doi copii ai lor: Karan, în vârstă de trei ani, și Kerem, care a venit pe lume la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Ce actor celebru mai face parte din distribuție

Deocamdată nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre producția Netflix în care va fi protagonist Burak Ozcivit. S-a aflat că din distribuție mai face parte un alt actor celebru din Turcia, Mert Yazıcıoğlu, care a jucat în Trandafirul negru și Iubirea: Curs pentru începători.

Deși la început se credea că aceștia vor fi tată și fiu este posibil ca acest lucru să nu se mai întâmple după ce scenaristul, Mehmet Ercan Erdem, a făcut câteva schimbări majore, pe care încă nu le-a dezvăluit.

ADVERTISEMENT

În timp ce producție se va ocupa OGM Pictures, Frizerul va fi regizat de Deniz Yorulmaze, scrie click.ro.  De menționat este, însă, că Burak Ozcivit nu a încheiat definitiv filmările pentru Kuruluș: Osman, ci doar le-a pus pe pauză.

Actorul are un contract încheiat pentru cinci sezoane și recent a făcut dezvăluiri despre acest subiect. El i-a asigurat pe fani, într-un interviu acordat pentru publicația Sabah, că serialul va avea cel puțin încă un sezon.

ADVERTISEMENT

În ultimii patru ani, drama istorică a captivat milioane de telespectatori din întreaga lume. Nu este de mirare, ținând cont că Turcia se află în topul țărilor care exportă seriale la nivel global, conform yenisafak.com.

ADVERTISEMENT