Fotbal international

Keylor Navas, nemulțumit că a ajuns rezerva lui Thibaut Courtois la Real Madrid

30.11.2018 | 16:39
Keylor Navas nemultumit ca a ajuns rezerva lui Thibaut Courtois la Real Madrid

Thibaut Courtois a devenit titular la Real Madrid în detrimentul lui Keylor Navas, care este tot mai nemulțumit că a ajuns rezervă. Portarul costarican a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul Realului în ultimii ani, dar a prins un singur meci în mandatul lui Santiago Solari.

Keylor Navas a fost cumpărat de Real Madrid în 2014 de la Levante cu suma de 10 milioane de euro. Costaricanul a pus umărul la cucerirea celor trei trofee consecutive Champions League, însă a intrat într-un con de umbră după ce madrilenii l-au achiziționat pe belgianul Thibaut Courtois de la Chelsea pentru 35 de milioane de euro. Navas a bifat în acest sezon doar șapte partide în toate competițiile pentru Real, în timp ce Courtois a jucat 13 meciuri.

Thibaut Courtois, titular la Real Madrid. Keylor Navas, nemulțumit să fie doar rezervă

Forma slabă pe care o traversează Realul a fost pusă pe seama mai multor factori, iar fanii l-au scos “țap ispășitor” pe Thibaut Courtois după ultima înfrângere din Primera Division, 0-3 pe terenul celor de la Eibar. Courtois primește goluri și pe dreapta, și pe stânga, și pe centru. Un transfer de care Real Madrid nu avea nevoie”, este unul dintre mesajele postate de suporterii spanioli pe rețelele de socializare, în timp ce altul a scris că “Tot ce face Courtois este să scoată mingile din poartă în repetate rânduri. Am spus-o din prima zi, Keylor Navas și-a pierdut fără motiv postul de titular.”

Mai grav este faptul că portarul din Costa Rica este tot mai nemulțumit de faptul că a ajuns rezerva lui Thibaut Courtois.Am ajuns rezervă după ce am câştigat trei Ligi ale Campionilor la rând”, a declarat Keylor Navas în cadrul emisiunii El Chiringuito. Cristiano Ronaldo l-a sfătuit pe Navas să accepte o ofertă din partea lui Juventus Torino, însă acesta nu ar avea asigurat postul de titular nici la gruparea din Torino.